BloggProffs

Uppsvullet öra

Alarmet ringde tre gånger. Jag började förstå att Rasmus trodde att jag skulle gå upp före honom på morgonen när han kröp ner bredvid mig för tredje gången.

Jag: Glöm inte att gå upp

Rasmus: Just det du skulle ju inte upp idag

Jag: Nej

Rasmus: Klockan är redan kvar över

Han hoppar upp ur sängen och jag somnar om trots att lyset är tänt i rummet. När han är klar skojar han med mig och gör som jag brukar göra för att han ska vakna på morgonen. Sweet. Efter några kyssar går han iväg för att äta frukost och jag somnar om igen, helt underbart med hemstudier ju (: Hör lite vagt att Rasmus är inne i rummet efter frukosten och innan lektionen tar sin början, men är knappt att jag uppfattar det. Istället sover jag fram tills mitt alarm ringer klockan nio. Skönt. Typ kvar över nio kommer Rasmus in och då hade han tänkt att väcka mig lagom till fikat. Som om jag skulle hinna blir klar på en kvart, inte troligt.

Var helt tomt i matsalen när vi kom, knappt inga elever alls och då blev inte så mycket heller. Var ju rätt många som var borta idag, BP2 och Personligassistent är på praktik och min klass har hemstudier, plus att några till är på praktik tror jag. Mm så det har varit rätt tomt. Vid lunchen visade Markus mig sitt öra. Han piercade sig förra torsdagen och nu är örat helt uppsvullet, ser inte speciellt roligt ut. Och ont gör det. Han har försökt få ner det med is, men det går inte. Han har rengjort det och allt som man ska, men den där piercaren har visst fått klagomål innan. Varför får han jobba kvar då?? Hoppas det löser sig med Markus öra.

Ikväll är det en liten fest, men jag vet inte…är inte supersugen på att festa. Förstår ingenting. Fast jag längtar jättemycket tills jag ska ut med mina vänner i Nybro, det kanske är för att vi ska ut och det inte bara är privatfest. Och kanske för att jag saknar att parta med vännerna, jag vet inte. Ska ringa Lina nu ihelgen för vi ska ut och festa på alla hjärtans dag, hon är ju singel så självklart ska hon inte få sitta hemma och tänka på det. Och jag kan behöva komma ut för att inte tänka på att jag inte är med Rasmus. Dessutom var det alldeles för länge sen vi träffades! Min äldsta vän, kommer bli så jävla kul (: Och på fredag är det 29 som gäller. Aha. Men till ikväll då? Ska jag gå dit eller ska jag inte? Vad ska jag göra annars då? Sitta i min ensamhet, det är ju inte speciellt kul. Jag försökte locka ditt Markus och Jerker också. Aa få väl se. Bussen ska köras till Arboga senare sen, om jag följer med återstå att se. Mmm.

3 Kommentarer till “Uppsvullet öra”

  1. Tirova Säger:

    Svar: Ja verkligen! Jag hatar att det ska vara så mycket fördomar emot homosexuella. De är bara mer öppensinnade och älsksar personer för den de verkligen är.

  2. Lisa Säger:

    Jag sover också gärna länge på morgonen. Finns det något värre än att gå upp för tidigt..suck?

  3. internatanna Säger:

    Svar till Lisa:
    Sovmorgon är bland det bästa som finns (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu