BloggProffs

Rumbytarfest

Jag bestämde mig, för några minuter sedan, jag dricker lite ikväll. Rasmus fick åka till Arboga för att inhandla lite. Ska ta det lugnt tänkte jag, spara mig nästa helg. Känner jag mig själv rätt kommer det inte att bli lugnt, jag kan inte dricka lugnt. Nej. Måste komma i lite mer feststämning bara, men det ordnar sig nog. Rasmus och jag ska hem till mig och hämta partykläder sen, tänkte faktiskt ha min hatt ikväll, då behöver jag inte ta hundra år mig på med mitt hår (: Annars vet jag inte vad jag ska ha mer. Kjol? Klänning? Slips? Vilka stövlar ska jag ha? få väl rota igenom garderoberna och byrån sen. Är rumbytarfest så behöver kanske inte vara supersnygg. Alla får ta med sig kakor också, det blir ju mumsigt.

Vi ska förbi Hemköp också och handla mat, för mat behövs ju alltid. Och jag åt knappt någonting under lunchen idag. En halv schnitzel och några få potatisbitar. Var inte hungrig. Jag kommer behöva något mer att äta innan vi dra till festen sen annars kan det sluta illa. Måste komma ihåg att ta med kameran också så den där rullen kan ta slut ngn gång!!

Fundera på att beställa två av klänningarna fråm Nelly.com så jag har lite nytt att festa i tills nästa helg (: Få se hur jag gör.

2 Kommentarer till “Rumbytarfest”

  1. Jii Säger:

    SV: :D Tack för din kommentar. jag håller med dig där att de kan nog bero större delar på att de vill visa status och vara coola och häftiga men ändå väx upp de hålla man på med i högstadiet, detta är vuxna män vi snackar om haha. Asså det är sorgligt och helt klart respektlöst. :)
    ha en great helg!
    Take care!

  2. internatanna Säger:

    Svar till Jii:
    Tyvärr är det nog så att vissa män/killar aldrig växer upp. Sorligt men sant.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu