BloggProffs

Sing just sing

Äkta nervös var jag idag. Trodde det skulle vara några till som skulle sjunga. Hur många var vi? 7-8 stycken eller nåt. Och uppsjungning gick som den gick. Blev ännu nervösare när alla började komma in i matsalen. Vi drack vatten och pratade med varandra om hur nervösa vi var. Och tillsist var det dags att börja sjunga. Jag fick lite smått panik när alla andra utom jag kom av sig under andra versen på Ljuser i advent. Aj aj! Men det gick. Poj och jag tog tag i varandras händer ibladn under låtarna för att känna stödet från varandra. Ni skulle bara veta vilken skön känsla det var när allt var över. Och jag blev helt sprallig efteråt, hade enormt mycket adrenalin i kroppen. Var oehört länge sedan jag sjöng framför publik och det märktes. Usch! Det gick i alla fall och det är huvudsaken. Tur att vi inte är så få på luciatåget. Fast det är en otrolig känsla när sången väl är över, att jag klarat det liksom. Är kul att sjunga även om jag inte kan, haha. Hade det varit för ett år sen hade jag aldrig vågat göra detta, ni som känner mig förstår vad jag menar. Är glad att jag vågar igen!
Skoladagen har annars varit bra (: Inte så mkt att göra.
Var inte ute på internet under hela dagen igår, hade liksom aldrig tid. Först skolan, sen träning, efter träningen cyklade jag hem och duschade och så för att sedan äta. Var fisk i skolan så ville inte äta middagen där. Och så ville jag till Rasmus så fort som möjligt på kvällen så jag struntade i datorn helt enkelt. Rasmus är viktigare (: Jag berättade min historia för Rasmus igår och han tog det enormt bra. Skönt. Känns underbart att har berättat det nu. Aa sen kollade vi på Bambi och Dumbo igår. Dumbo är ju bara så söt.

dsc01039.JPG

Halv fem cyklar jag till Rasmus igen, för att sedan ta bussen till Arboga. Dags för klassjulfest hemma hos Pia (: Julbord och allt ska vi ha. Och vi fick ta med oss våra partners på denna klassfest så Rasmus ska följa med mig. Ska bli en riktigt rolig fredagskväll. Våra klassfester är ju alltid roliga! Har de andra varit hitills i alla fall så tror absolut inte att denna fest kommer bli sämre.
Och imorgon är det dags för party igen. Jag kommer har en otroligt rolig helg helt enkelt! :D

3 Kommentarer till “Sing just sing”

  1. Sebbe Säger:

    DIN HISTORIA OM ALLA 1000 KILLAR DU LEGAT MED ELLER?

  2. Sebbe Säger:

    HOPPAS HAN LÄMNAR DIG

  3. Emmah Säger:

    Hej! :D Ja man märker verkligen hur mycket man behöver skriva ut allting för sig själv, inte bara i en blogg. Så ska nog köpa mig en fin dagbok och börja skriva i :) Haha nej detdär med blondinbella har jag lagt ner, men man vet ju aldrig i framtiden hehe! ;) Kram!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu