BloggProffs

Jag vill också se!

Klar med arbetet i socialarbete nu, det gick ju snabbt. Var rätt effektiv på lektionen så jag inte skulle behöva göra så mycket hemma. Älskar fredagar, dels för att vi slutar redan halv tolv men också för att det betyder helg. Problemet brukar vara att helgerna går enormt fort. Varför? Fast veckorn bara rasar på i full fart tycker jag. Denna kanske har gått fort för att jag haft någonting att göra varje dag efter skolan, har ju tränat varje eftermiddag efter skolan, plus luciaövning också. En bra vecka helt enkelt.

Har kommit ner lite mer snö idag, synd att det slutade falla så snabbt. Kom på under middagen att mina skor stod ute på balkongen, inte så bra när snön föll. Men vad fan, var bara till att ta in dem nu.

Vi har fått en ny person på vårt internat, han har mitt gammla lilla rum. Haha. Ni skulle bara veta hur det känns att ha ett stort rum med balkong istället. Jaja, vi får väl försöka att få in Emanuel i vår gemenskap. Problemet är ju att vi andra går i samma klass, förutom Joel och Josefin då men de två har jag inte sett på en evighet, konstigt. Kan bli svårt att ta sig in bland oss när han går i en annan klass och dessutom är det inte ofta vi är uppe i tv-rummet och så heller eftersom vi alla har tv och så på rummet. Var mer i början vi satt där när vi skulle lära känna varandra.

Läste mejl från pappa nyss. Leksand intar Victoriahllen den 14december. Fan vad jag skulle vilja vara i Nybro då!! Kan inte jullovet börjar en vecka tidigare?? Snälla. Den söndagen kommer bli tråkig för mig, för jag kommer veta att hela min familj står i Victoriahallen och ser Leksand. Jag har aldrig missat en match mellan Nybro-Leksand innan..åhhh detta känns inte bra. Detta är det enda negativa med att jag flyttade så långt bort. Eftersom det är lucia på lördagen där så är jag antagligen bakfull på söndagen och då kanske tankarna om matchen försvinner. Hoppas kan jag alltid.

Och vad händer i helgen? Ingen aning, det återstå att se (:

En kommentar till “Jag vill också se!”

  1. pinkpoison Säger:

    hej gumman.. hur är det? hur gör man en bloggroll? puss <3

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu