BloggProffs

Veckan i Småland

Allt är packat och färdigt, sitter beredd på att åka hem igen. Ska bli skönt att komma tillbaks och bort härifrån. Har varit superkul att träffa alla här nere igen, men annars känner jag bara hur Nybro absolut inte är mitt ställe på jorden.
Samanfattning av Nybroveckan. Kom ner en dag senare än beräknat, första sker när jag kommer ner är att Emma möter mig på stationen och vi drar till systemet. Åker till Lisas affär och snackar lite, hem till mamma och sen på kvällen var det dags för fest. Förfest hos Lisa och vidare till 29 där det var ont om människor och väldigt trist. Kändes som jag mest klagade hela kvällen..hmm. Orkade inte ens gå på efterfest utan cyklade till mamma och sov istället.
Lördag: Nere lite på stan med mamma, lämnade in filmrulle och lite sånt sen dags för ny fest på kvällen. Förfest hos Emma och sen in till Kalmar och Palace där det nästan sög ännu mer. Hmm. Jaja. Vi åkte tillbaks till Nybro innan Palace ens hann stänga så blev till att sova tidigt den festnatten också.
Söndag: Fick äntligen träffa mina brorsbarn eftersom jag var barnvakt. Lovely. Gick sen upp till pappa och sov.
Måndag: Åt kroppkakor med pappa, sen till Jim och Frida och fikade lite. Simhallen tillsammans med Jim och sen tillbaks till Jim och Frida för att sedan avslutade kvällen med kladdkaka hos pappa (:
Tisdag: Äntligen, äntligen fick jag gå till frisören =) Som jag hade längtat. Efter besöket hos Malin åkte jag tillbaks till Nybro. Gick ner på stan med mamma för att hämta filmrullen och lite sånt, sen blev det en lugn hemmakväll.
Onsdag: Mamma och jag åkte in till Kalmar och shoppade loss. På kvällen var det derbymatch i hockey, lovely. Kommer sakna hockeyn!!!
Torsdag: Var med Emma och bytte däck på hennes bil och sen tog vi en fika. På kvällen blev det bio med Gustav (: Filmen sög men var kul att träffa Gustav igen.
Fredag: Marknad med mamma,Rolf,Jim,Frida och så stötte vi på Pelle och Åsa där nere med så vi gick alla tillsammans. Träffade Besart nere på marknad, kul för han har jag inte träffat på bra länge (: Hem till Jim och Frida, lite fika och jag gjorde mig ordning för party. ”Förförfest” hos Martin i Nybro och sen förfest hos Lisa och så 29, där jag stod på dansgolvet hela kvällen. Underbart! Efterfesten, blev kanske inte någon efterfest egentligen med satt i en trappuppgång ett antal timmar tillsammans med Coffe,Patrick och Pierre. Somnade tidigt på morgonen.
Lördag: Vaknade supersent på dagen. Åkte till ÖB och köpte en väska, till minneslunden och sen en lugn hemmakväll med taco. Såg The Grudge innan jag somnade.
Och nu ska jag hem igen..har varit en helt ok veckan ändå även om den liksom började lite segt. Eller segt, men jag blev så besviken när vi var ute och festade. Jaja. Men festande var ju kul i fredags och det var ju tur. Började lite segt men slutade bra helt enkelt. Nu dröjer det 7veckor innan jag sätter mina fötter i Nybro igen!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu