BloggProffs

Jag bara glömmer

Tillbaks, tillbaks, tillbaks.
Första som händer när jag öppnat väskan för att börja packa upp är att Elin knackar på dörren. Sen får jag snälla kommentarer av Elin och Sanna om mitt hår. Nice. Sanna och Elin hade också gjort sig fina i håret (: Yeah!
Det tristaste nu är att Rasmus inte kommer förrän imorgon ): Har jag inte väntat länge nog på att få träffa honom nu????
Hade lovat att ringa mamma när jag kom upp. Gjorde jag det? No. Jag glömmer alltid att ringa när jag kommer fram dit jag ska. Undrar hur många gånger jag lovat pappa att ringa honom när jag åkt ifrån honom? Och jag har glömt typ varje gång, så har han fått ringa upp istället. Vet inte varför det är så, för jag brukar ju aldrig vara glömsk annars. Är konstigt det där. Men kanske beror på att jag blir så inne i att packa upp och så. Får väl försöka bättra mig på den punkten helt enkelt, men vadå, ingen kan ju vara bra på allt  (:
Nu ska jag mysa med en film och tända ljus…bara ha en lugn kväll för mig själv, det va ju ett tag sen. Och måste ju komma utvilad till skolan efter höstlovet.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu