BloggProffs

Illamående

Trött som ett fucking jävla as! Jag förstår ingenting. Inatt har jag sovit hur bra som helst men är ändå helt slut idag. Varför? Tro att det kan beror på det otroligt tråkiga vädret idag, det har liksom aldrig blivit riktigt ljust idag. Jobbigt! Har knappt ätit någonting heller eftersom kycklingsoppan i skolan var riktigt, riktigt äcklig!! Så vad åt jag? Pyttelite av vitlöksbrödet och nästan en hel varmmacka, plus paj med supermkt vanlijsås. Och sen efter pajen och kaffet mådde jag illa som fan! Hade jag varit hemma hade jag lätt stoppat fingrarna i halsen för att bli av med illamåendet, men det gjorde jag inte nu. Istället gick jag ut och tog lite luft och sedan satt i uppehållsrummet och plågades med mitt illamående. Men jag klarade av det. Bra! Spelade Skip-boo med Elin, eller heter det då?? Vi fortsätta spelandet en annan dag i alla fall..

..eftersom vi var tvugna att avbryta p.g.a. den duktiga trubaduren i aulan. Han vet helt lovely. Var lite Jens Lekman över hans sång ibland, det var i alla fall hur otroligt bra som helst.

Efter rasten sen hade vi föreläsare och det var intressant. Innan föreläsning höll jag på att somna med huvudet på bordet inne i klassrummet, fatta att jag är enormt trött. Tur att vi hade rast under föreläsning så jag kunde ta lite luft, vet inte vad som hade hänt innan. Nu när Elin,Sanna och jag gick hem (eller jag cyklade) från skolan gäspade jag hela tiden. Måste varit en ren trafikfara. Ahh!! Jobbigt detta…hoppas lite bocollilåda gör mig piggare för jag måste bli piggare om jag ska orka med träningen och den ska jag orka med för det äv viktigt.

Har dock varit en bra dag även om det varit tråkigt väder och jag varit enormt trött, för idag var den fina där igen. Ännu mer smink idag, ännu finare. Mmmm. Är så glad över att det finns något så fint att titta på i skolan. Alla tror att han är bög, är han det?? Jag tror och hoppas fortfarande att han är Bi. Oavsett vilket är han superfin. Är bara jag som tycker det, vilket jag inte kan förstå. Är ju bara positivt för då får jag ha honom för mig själv. Han måste kommit hit för att jag ska ha något fint att titta på. Och han tittar på mig också, han kan inte vara bög. Fin,fin,fin är han!!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu