BloggProffs

Blowjob??

Gissa vad jag har gjort? Just det, tränat..haha. Blev ingen innebandy mot några ryssar idag. Det där med att vi skulle möta ryssar var visst bara något rykte..hmm. Men det skulle kommit en domare och massa grejs fast han fick förhinder så det blev inget. Tur för mig det eftersom jag gäspade under i stort sett hela gympasset idag. Usch, superjobbigt!! Vill inte vara såhär trött imorgon. Har ätit flingor, smörgås o banan nu för att få i mig lite näring, tror att det är det som behövs. Hoppas på det i alla fall.

Jenny och jag har varit och kollat hur animation bor idag. Kikade in i Simons rum som är ungefär lika litet som mitt. Haha. Gick upp och kollade också, de har västa skinnsofforna och platt-tv. Fy vad orättvist!! Fast deras kök var inte så fräscht, men det är ju bara för att folk inte sköter disken och sånt. Blää!! (: Blir tyvärr ingen fest med animation i helgen, så typiskt när jag gått och sett framemot det. Jenny ska försöka fixa så att det blir filmkväll hos animation antingen fredag eller lördag. Vi måste ju göra någonting när det inte blir fest…och en filmkväll där lär vara riktigt nice.

Funderar starkt på att krypa ner i sängen med boken och sen släcka lampan och sova är verkligen riktigt trött.

Glömde skriva innan idag om samtalet som Elin, Åsa, Térese och jag hade vid matbordet på lunchen idag. Helt knasigt. Blowjob, varför det heter så?? Man blåser ju inte direkt..haha, efter den tanken från Åsa blev allt bara värre och värre. Särskilt när vanlijsåsen kom in i bilden också. Vi hade riktigt roligt (:

Han är superfin! 

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu