BloggProffs

Raggninsrepliken till en hockeyspelare

I fredagskväll lagade Sanna värsta maten sen satt nästan alla i mitt internathus och åt tillsammans. En trevlig fredagskväll helt enkelt (:

På lördag var det dags för Harrys. Jag hoppade in i duschen strax innan två, sen när jag smörjt in mig och allt sånt knackar Alex på min dörr och undrar varför jag har låst. ”Jag har typ inga kläder på mig” blev mitt svar. Alex kunde inte alls förstå varför jag skulle börja göra mig ordning så tidigt. Haha. Är klar strax efter fem sen och väntat på våran skjuts. Jag och Elin går ut. Jag sätter mig på min väska och ber Elin ta en kort på mig, då kommer några småbarn ut från lägenhetshuset bredvid och hälsar och säger ”Vad fint det blev” Ööö. Lasse ringer till Elins mobil och säger att han kommer om tjugo minuter så alla går in till Sanna innan vi går ut för att bli hämtade igen.

Hemma hos Lasse sitter vi och dricker och klappar hundarna. Jättesöta!! Halv åtta kommer han som ska skjuts in oss till Örebro. Sanna och jag går ut innan alla andra. Står och snackar sen kommer resten ut, in i bussen. I bussen lyckas jag spilla cider över mig och torka mig med Sannas vante. Haha. Väl framme vid Harrys går vi tjejer in på toa, men det luktar äckligt så jag och Elin pissar ute istället. Min kommentar när vi kissar ”Första utekisset i Örebro för mig” Jag, Elin och Lasse går in innan alla andra. Vi stöter på Anna och Ann-Sofie direkt. de visar våra bord och vi sätter oss.

Jag beställer en Cosmpolitan för att dricka innan maten kommer in. Vi har en rolig och trevlig stund vid maten och efter maten försvinner jag och Jenny direkt till dansgolv. Och på toa, för att sen lägga på lite mer smink. Mer dans. Ut och tar luft. Jag, Sanna och Elin går och dansar istället. Blir en jävla massa dans under kvällen. Blir lite strul med, ett strul som bjuder på drink men inget mer om det. Var en rolig kväll på Harrys i alla fall, även om jag i början kände mig väldigt liten. Vadå, det var ju 25+ inte konstigt att jag kände mig liten då..haha. Var rolig när jag puttade bort en kille från Jenny med och sen visade det sig att hon kände honom (: Fast han tyckte att jag betedde mig som en bra kompis. Haha…

Igår var det dags för hockey. Nej, det blev inget Västerås- Leksand. Det blev Fellingsbro-Sala istället..haha. Alex spelade ju och klart vi måste kolla på våran klasskompis. Jag avskydde Sala från första stund eftersom de såg ut som Tingsryd..blä!! Fast tyvärr vann Sala matchen med 6-4, det var ju mindre kul. Men Fellingsbro spelade riktigt bra sista perioden faktiskt.

Och Elin kom på en bra raggningsreplik till mig efter att jag hade sagt ”Det är bra att han är hård på isen, då blir det tuffa tag i sängen” om en viss spelade (; Raggningsrepliken som Elin tyckte att jag skulle använda var ”Är du lika hård i sängen som på isen?” Jo men jag ska nog säga det nästa gång jag ser honom…(: Eller inte. Haha. Den där spelaren var i alla fall sötast av alla på isen tycker jag. Så ja, klart jag kommer gå på fler matcher (:

Och nu har jag en gäst hemma hos mig..och det känns wierd!! 

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu