BloggProffs

Njutit av solen…

Få se om det blir lite shopping i Örebro idag, det beror på om Sanna bestämmer sig för att stanna eller inte. Men imorgon blir det party i alla fall (:

Igår satt Sanna och jag ute på en filt och solade. Lovely. Måste ju passa på när det är lite sol. Vi bara satt där och njöt och snackade om allt möjligt skit. Sen drog jag, Sanna och Elin till gymmet och tränade i ca 2 timmar. Skönt.

Snackade ett tag med brorsan i telefon igår också, saknar honom vissa stunder. Nej, saknar Jim hela tiden men inte så jag går och tänker på det jämt, det gör man ju bara inte. Men nu är det inte långt kvar tills jag kommer ner till Småland och där i över en vecka…vet inte hur det känns riktigt. Känns på mågot sätt som mitt liv är här nu, men det blir ju så. Kommer kanske in i en period lite senare när jag bara vill hem, men just nu känns allt bara hur bra som helst. Jag trivs med allting och mår bra. Jaa, det kan inte vara mkt bättre just nu.

Lite dilemma inför söndag bara, men det ordnar sig nog….

Allt som händer ihelgen kommer antagligen inte att skrivas här förrän på måndag eftersom jag inte har tillgång till någon dator under helgen. Min har inte kommit, Jennys har fått virus och Sannas knasar. Aa, ni får ha tålamod helt enkelt.

Ha en bra helg!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu