BloggProffs

Vad gör vi i allsvenskan?

leksand2.jpg

Ny seger för Leksand ikväll. 4-2 mot Björklöven. Det går bra nu, eller det brukar det ju göra för Leksand. Snälla säg att det håller i sig i kvalserien i år med. Vi ska inte vara i allsvenskan, vi ska ligga i elitserien så är det bara. Tillock med människor som inte håller på Leksand säger samma sak. Denna säsong ska bli säsongen då Leksand går upp igen! På fredag är det derby mot Mora, hade gärna varit där och då men en klassfest är nästan lika bra (: Måste bara bli vinst mot Mora. Leksand är kärlek.
Leksands saker jag vill ha

leksandsmossa.jpg

Jag vet, jag vet jag har redan en mössa. Men min mössa är gammal, jag behöver en ny! Och denna är dessutom snyggare än min. Ge mig en ny mössa nu!!!!

leksandtroja.jpg

Är den inte bara för fin? Rosa och allt ju.

leksandstroja2.jpg

Snygg och säkerligen varm och skön (:

leksandbaddsett.jpg

Jag sitter just nu i sängen på mitt Leksands bäddsett. Problemet med detta bäddsett är bara att ena sidan av kuddofdralet är det bläck på som inte går bort. Och jag har råkat klippa på ett ställe i täcket (syns inte så väl men jag vet ju) en gång när jag skulle klippa till bilderna som hänger på min vägg. Jag helt enkelt i stort behov av ett nytt Leksands bäddsett!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu