BloggProffs

En slapp början

Första skoldagen efter sportlovet är över. Har inte gjort särskilt mycket idag. Började med berdeningsmöte inför skolrådet och sen har jag haft socialtarbete med en paus för klassråd hela dagen. På socialt arbete kan jag inte skryta med att jag har gjort särskilt mycket faktiskt. Vadå? Det är första dagen nu, orkar lägga ner massa energi då. Nää!! Jag har i alla fall skrivit ut fakta om Enter och sammanfattat i mitt block, så jag har gjort det jag ska egentligen. Haha. Fick förfrågan om att följa med animation till Kävestafolkhögskola men jag avstod, hade ju som sagt lektioner. Vad skulle jag sagt för själ till Lisbeth för att åka till Kävesta???? Ingen aning så jag stannade kvar och gjorde nästan ingenting.

Resan hem igår gick bra, var lite orolig att det skulle vara massa förseningar eftersom det snöade och så men det gick utan problem. Jippi!! Och slapp vänta ute i Mjölby eftersom tåget kom 20 minuter innan de skulle åka, skitbra! Och i Frövi kom Rasmus och Pontus och hämtade mig. Hade en sådan där pirrig känsla i kroppen när jag stod och väntade på dem och det blev ännu värre när Rasmus hoppade ur bussen. Är en sådan där känsla som man bara kan få när det gäller kärlek. Mm. Självklart blev det mys igår, vi hade ju inte setts på över en vecka nu. Jag åkte inte ens hem till mitt internatrum och packade upp väskan, så nu står den här inne hos Rasmus. Det funkar ju. Blir lite jobbigt att dra hem den sen bara, men Rasmus får ju hjälpa till så´klart!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Ett nytt avsnitt av den där serien som började på ettan förra veckan är ikväll så får väl kolla på den genom datorn faktiskt. Den var ju rätt bra när jag såg den i lördags på datorn. Mm. Få väl se vad som händer (:

2 Kommentarer till “En slapp början”

  1. Pär Säger:

    Svar på kommentar:
    Ja, det är lite surt emellanåt. Man hoppas ju på att det ska komma en och annan rad när man har skrivit mycket. Men nu fick jag ju en kommentar i alla fall, tack! ;)
    Och nu fick även du en kommentar!

  2. Daniella Säger:

    Jaså? Jaa jag har sett bilden från hennes framträdande, och jag tyckte hennes kläder var riktigt coola :-) Jo maränger är sååå gott!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu