BloggProffs

Förkylning och mardröm

Onsdagen har varit i stort sett som alla andra onsdagar, med lektioner och så. När jag låg och läste boken i handikappkunskapen (jag låg verkligen otroligt skönt i soffan) kom bandet från Kävesta in där och börjar spela gittar,sjunga och snacka. Tack, verkligen tack, detta störde mig så mycket så jag inte kunde kocentrera mig på ett ord till i boken, därför gick jag tillbaks till klassrummet och satt där i en halvtimme och inte gjorde ett skit. Aa nu tro alla att jag är värsta plugghästen, men no no, är bara så att jag håller på att läsa en självbiografiskbok om ADHD och den råkar vara rätt intressant. I alla fall så lärde Kajsa oss lite ryska innan lunchen, inte för att jag minns ett ord men ändå, roligt hade vi (:

På TTFen spelade alltså ”Partybandet från Kväesta”, yeah! Eller inte. Rätt okej var det väl, roligast var att se vissa lärare dansa, som vanligt. Haha. Dagen avslutades med etik då vi hade en präst som föreläsare och den lektionen flög förbi trots att jag började känna av min förkylning mer och mer. Självklart åker jag på en förkylning nu när jag ska till Nybro. Fan! Jag har verkligen inte tid att vara förkyld nu, fatta det. Jävla förkylningen. Sitter med en halstablett i munnen nu och hoppas att det ska hjälpa mig med min hals i alla fall. Näsan kör jag sådant där grejs som ser ut som en liten dildo. Vet inte vad det heter, men jaja. Vill inte vara förkyld nu, varför blir man alltid förkyld när man minst vill??

Eftersom jag inte fick tag i min allra äldsta bästa vän Lina i helgen ska jag ringa henne sen efter middagen ikväll, för på lördag ska jag hem till henne :D Längtar. Vi har inte träffat sedan i somras, skitlänge sen. Usch ja!! Men nu äntligen ska vi träffas och parta lite och jag ska se hennes lägenhet (: Plus att det är alla hjärtans dag då, perfekt att umgås med äldsta vännen då, särskilt när pojkvännen befinner sig 38mil bort. Tur att det finns mer än en kärlek (: Och förresten kärlek ska visas till varandra under hela året, inte bara under en dag. Egntligen är bara alla hjärtans dag ett jävla jippo som det inte borde läggas så stor vikt vid. Det är min åsikt.

Drömde värsta äckliga drömmen inatt. Om att mitt ex skulle slå mig men så kom Alex ivägen och sen sprang jag och mitt ex jagade mig…det var skit hemskt!! Rös i hela kroppen när jag vaknade.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck nu, och det är också kärlek <3

3 Kommentarer till “Förkylning och mardröm”

  1. Josefin Säger:

    Man tackar. ;)

  2. Jennifer Säger:

    Åh, skulle vilja testa bo på internat.. verkar skit kul ju (:

  3. internatanna Säger:

    Svar till Jennifer:
    Aa det är skitkul (: Blir stor gemenskap!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu