BloggProffs

Börja spela fotboll igen?

Sitter med hårinpackning, älskar när jag sköljer ur det sen, håret blir helt underbart då. Dessutom luktar min inpackning jordgubb så jag kommer lukta extremt gott i håret sen när min sötnos kommer hem från träningen.

Hänt idag? Skola, socialtarbete hela dagen som vanligt på måndagar, förutom klassråd också. Jag utsågs till vår nya representant i skolrådet. Jenny ville inte vara kvar längre. Verkar ju inte vara världens bästa skolråd på denna skola, men jag har ju suttit med i mycket sådant förut så jag kanske kan få lite ordning på det (: Hoppas kan jag alltid! Annars rätt händelselöst dag. Aa förutom att jag äntligen ska få jobba lite med självskadebeteende nu…jippi!

 Elin nämnde fotboll idag, de söker spelare till ett fotbollslag. Jag, Térese och Åsa nappade direkt. Fotboll är ju skitkul. Jag har inte spelat sedan jag var 14 men vad fan, söker de spelare bara sådär lär man ju inte behöva vara superduktig direkt. Elin skulle kolla upp det där lite mer. Måste ju se om det funkar med busstider och så, annars går det ju inte. Skulle vara supernice att börja med foboll igen faktiskt. Har saknat att hålla på med någon sport. Har inte hållt på med något sedan gymnasiet nu…konstigt egentligen. Men vadå? I Holsby fanns ju ingeting och förbindelsena in till Vetlanda under kvällarna var ju inte skitbra direkt. Och när jag återvända till Nybro, vad skulle jag har börjat med? Spelar i Madesjö där alla spelat sedan de va tre? No no!! Vi få se vad som händer med fotbollen nu…lite trist bara att jag inte kommer kunna vara med på så många matcher eftersom vi slutar skolan redan 20maj, men vad fan.

Imorgon ska jag börja packa för färden till Nybro på torsdag. Kul att åka dit och träffa alla igen, kände att jag var så stressad under jullovet med jobb och så. Hann inte med att bara ta det lugnt. Men samtidigt, jag kommer vara ifrån Rasmus i över en vecka. Hur ska detta gå????

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu