BloggProffs

Om jag var transa skulle jag se ut som du

Innan vi går till festen möter vi Jerker i korridoren. Jerker vänder sig till mig och säger: ”Fan vad snygg du är. Skulle jag vara tjej skulle jag se ut som du. Eller hade jag varit transa hade jag sett ut som du” Jerker är alltså homosexuell. Väldigt fina komplimanger tyckte jag. Blev jätteglad (:

Jag och Rasmus går upp till köket för att hjälpa Svante med fruktsalladen. Rasmus var ju inte superduktig på att skala kiwi, bara klagade på skalaren hela tiden. Tillslut bytte vi så jag skalade kiwin istället och jag hade inga problem alls. Haha. Jag och Svante skojade en massa med Rasmus där uppe bara för att han var så ”löjlig”. Sen bar det iväg bort mot festen. Min stövel går sönder på vägen dit, vilket jag blir enormt irriterad över!! Vi möter Jerker på vägen upp i trappen till huset.

Jerker: Men ni var ju nyss där inne

Jag: Nej du pratade med oss på internatet innan

Jerker: Men jag har ju stått och pratar med er i korridoren hela kvällen

Haha. undrar hur mycket han hade fått i sig då? Dessutom gick han utan jacka hem. Vi går in och möts av glädje när det vsiar sig att vi har fruksallad med oss. Lite snack ute i köket innan alla går in i Mys rum för att äta kakor. Jättegoda kakor var det som alla hade tagit med sig. Mums! Var nästan så vi inte hade behövs äta Svantes goda mat innan på kvällen. Vet inte hur länge vi satt där inne, snackade, åt och hade en mysig stämning. Var jättemysigt med tända ljus och så. Tillslut blir det dock dags att gå upp till Alex rum. Hon hade fått det jättesnyggt där inne tycka jag. Efter en stund inne hos Alex börjar hon dela ut tröjor som hon tröttnat på, så jag får en och Rasmus fick två (: Har inte provat tröja än, Alex sa att den är stor, men jag tänkte att jag kanske kan ha den som en tunika eller något liknande. Tack Alex! (: Svante börjar prata om när han var i Kalmar och jag måste ju bara veta vart i Kalmar dem var när de va ute. Kom snabbt fram till när Svante beskrev stället att de hade varit på Bistro. Absolut ett av de bästa ställena inne i Kalmar enligt mig. Bäst musik där helt klart! Alla sitter där inne och snackar, men vid ettiden börjar jag bli trött och Svante var också trött. Efter att Rasmus och Svante druckit upp sin dricka går vi.

Jag förstår inte vad det är med mig nu för tiden, vad jag gjorde jag igår när vi kom hem? Spydde. Jag har för fan spytt de senaste fyra fyllorna nu. Förstår ingenting. Okej, två av de där fyllorna har jag bara spytt dagen efter, men i alla fall. Jag förstår inte detta, det är ju helt sjukt. Dessutom har jag spytt idag med, blää!! Det är verkligen blä för det enda jag har kunnat spy upp är galla och det är ju riktigt vidirigt. Usch. Hoppas inte det blir såhär nästa helg. Tro inte jag ska dricka vin på ett tag för det är när jag druckit vin jag mått absolut värst.

Jag tänker tvinga Rasmus till pizzerian idag, men jag ska inte ta en pizza eftersom jag inte får äta det förrän i maj. Men något fettigt ska jag ha, det behövs. Sen ska jag tvinga honom att se på Melodifestivalen ikväll, för det kan man faktiskt inte missa, så det så. Hymmis verkade vilja se det igår när jag nämnde det i köket i alla fall, så om nu Rasmus trots all förmådan inte vill se på Melodifestivalen så får jag väl se det själv med andra i huset.

Jaja, nu ska jag försöka få upp min lilla sömntuta ur sängen (:

 

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu