BloggProffs

Ge mig mer rosa!

Första deltävlingen i Melodfestivalen är avslutad. Tyckte inte speciellt mycket om någon av låtarna, men tycker att Marie både gått vidare för den låten var ju helt klart bäst. Är väldigt glad över att Caroline af Ugglas inte gick vidare för henne kan jag inte med alls. Klarar knappt att kolla på henne. Skulle förklara för Rasmus och Svante varför jag inte gjorde det, eftersom de två inte visste vem det var innan hon skulle upp och sjunga. Jag visste inte hur jag skulle förklara det, är liksom en speciell känsla i koppen som kommer när jag ser henne. Är väl hennes personlighet jag inte riktigt kan med antar jag. De kunde inte Rasmus och Svante heller efter att ha sett henne på scen. Och Svante bara ”Vad har dom spökat ut henne i?” ”Sådär klär hon sig jämt” svarade jag. Jo, men det är väl egentligen det som är det roligaste med Melodifestivalen, att titta på vad folk har för kläder, det tycker jag i alla fall. Jag brukar inte tycka om musiken speciellt mycket, är inte riktigt min typ av musik. Men Melodifestivalen är ändå Melodifestivalen och därför måste jag se det. I andra låten satt Rasmus mest och klagade över basisten och gitarristen, det syntes tydligt att de två inte kunde spela egentligen. Tillock med jag såg det när jag väl kollade på dem. Det var typ som vi tar två läckra brudar och ge dem en gitarr och en bas” då har programmet spårat ur lite. Trots detta kommer jag fortsätta titta. Så måste jag ju nämna programledaren också, Petra Mede, aa vissa grejer var lite kul men nja..vissa saker sas vid feltillfällen kan jag tycka. Inte riktigt rätt timing. Mjoo blir intressant att se nästa program, vad hon säger då.

alcazar.jpg

Alcazars kläder impade helt klart mest på mig. Jag vill ha Andreas rosaslips. Har letat efter en rosa slips överallt och sen dyker han upp med en i melodifestivalen. Ge mig! Är det någon som vet vart en rosa slips kan inköpas??? Och Thess rosa stövlar. Jag dör. Hur snygga som helst.

Andra gången såg att Thess gjorde en Hagman med ena fingret. Hmm. Har Hagman fått ifrån henne eller är det bara en slump? Skulle tro på en slump, men det såg lite roligt ut. Haha.

Senare ikväll kommer det läggas upp lite bilder från idag och igår (: Ha en fortsatt bra lördagskväll!

4 Kommentarer till “Ge mig mer rosa!”

  1. Martina Säger:

    Ja så måste det nog vara, den lät väldigt bekant!

  2. Lisa Säger:

    Jag gillade alcazar bäst! Kan tyvärr ej tipsa om var man hittar rosa slipsar, man fick en jättesnygg av en kompis som vet jag älskar rosa. Hon köpte dock denna på sin Kina-resa.

  3. Frida Säger:

    Men Anna hängde du inte med? Caroline af Ugglas gick visst vidare både till andra chansen och så blev hon ju även utvald av Internattionella jyrun! Vilket fiasko! Hon är ju bara såå dålig!

  4. internatanna Säger:

    Svar till Frida:
    Jo jag vet att hon gick vidare till andra chansen men där hoppas jag att hon inte går vidare.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu