BloggProffs

Vilken frisyr är snyggast på mig?

Eftersom jag ska till min frisör Malin om ca 2 veckor och inte riktigt vet hur jag ska klippa mig och vilken färg jag ska ha på håret så tänkte jag att jag lägger upp lite bilder så kanske ni kan hjälpa mig (: Ska ju ha lite längre hår igen och på vissa av dessa bilder har jag ju det. Skriv gärna och säg vad ni tycker jag passar bäst i, både frisyr och hårfärg och gå gärna bakåt bland mina inlägg och kolla på frisyren jag funderar på att välja i mellan. Vissa frisyrer påminner lite om varandra, men var svårt att välja bilder, sorry (:
frisyr1.jpg
Frisyr 1
frisyr3.jpg
Frisyr 2
frisyr4.jpg
Frisyr 3
frisyr6.jpg
Frisyr 4
frisyr7.jpg
Frisyr 5
frisyr8.jpg
Frisyr 6
frisyr92.jpg
Frisyr 7
(oplattat med keps)
frisyr112.jpg
Frisyr 8
frisyr122.jpg
Frisyr 9
frisyr13.jpg
Frisyr 10
frisyr14.jpg
Frisyr 11
frisyr16.jpg
Frisyr 12
(med mössa på)
frisyr17.jpg
Frisyr 13
frisyr18.jpg
Frisyr 14
frisyr19.jpg
Frisyr 15
snygga-anna.jpg
Frisyr 16
Klicka på bilderna för att se dem i större format!

En kommentar till “Vilken frisyr är snyggast på mig?”

 1. always Säger:

  Namninsamling – Förbjud att barn hängs ut på nätet! – Hänger du med på det här?

  Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.

  Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.

  Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.

  Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. ”Ibland finns det en naiv inställning till nätet”.

  Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.
  Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.
  – Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?
  Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som ”dammsuger” olika sajter i jakt på bilder på barn.

  Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.

  Namnlista att skriva på:
  http://www.namninsamling.com/always1

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu