BloggProffs

Rengjort duschen…och uppblåst mage

Min mage är stenhård och uppblåst. Vet varför, beror på att min mens snart ska komma. Är bara så konstigt med min mens för den senaste tiden har den varit helt oregelbunden. Den brukade alltid komma mellan 8-10 i månaden, sen i december kom den helt plötsligt den 19:e och i januari typ den 24:e eller något och nu verkar det som att den förbereder sig för att komma när den ska komma. Hatar det!! Kan mensen inte bara komma samma dag i månaden hela tiden? Hade varit mycket lättare då. Dessutom hatar jag när min mage blir stor och stenhård, är fan det värsta som finns. Den bara stå ut där, åhhh vad jag hatar det!!! Jag blir hungrigare när jag ska ha mens också, kan äta hur mycket som helst känns det som, fast det gör jag inte. Jag äter lika mycket som jag brukar göra och gå och är hungrig bara för det. Lite jobbigt, men vad ska jag göra då??? Vill ju inte mår ännu sämre varje gång på månaden som magen svullnar upp. Nä fy fan. Bättre att vara lite hungrig då, för att sedan se ett bra resultat när magen gå ner igen. Yeah!

Passade på att göra rent det där grejset där vattnet rinner ner i duschen när jag hade min hårinpackning i håret. Var så trött på att det alltid blev som en swimmingpool varenda gång jag och Rasmus skulle duscha och eftersom min kära lilla pojkvän aldrig gjort något åt det (typiskt killar, eller hur?), så fick jag göra det istället. Störde mig så enormt mycket på det nu så jag var tvungen. Har inget emot att göra det, så det gör mig absolut ingenting. Fast jädra vad äckligt det var, hur mycket skit som helst. Bläh!! Så mycket blev det aldrig när jag hade min lägenheten. Hmm kanske beror på att jag gjorde rent det där superofta, jag var så jävla pedantiskt i min egna lägenhet. Haha, det är jag inte nu. Kanske är skillnad på att ha egen lägenhet och bo på ett internatrum? Antar att det är så. Till saken, nu går det att duscha igen och jag är sååå glad över det!! (: Stod i duschen superlänge när jag sköljt av mig hårinpackningen. Stod där och bara höjde värmen, lovely.

Undrar om jag ska berätta för Rasmus att jag rengjort eller om han ska få se det som en överraskning när han duschar? (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu