BloggProffs

Vill inte cykla i snön

Frågorna i soc.arbete är besvarade (: Nu ska det bara renskrivas, men det gör jag snabbt. Kommer sluta efter svenskan på fredag då, haha!! Hur underbart är inte det? :D Kanske skulle börja renskriva redan nu, men sitter i Rasmus rum och vill inte göra det på hans dator och jag orka inte gå ner till skolan nu. Nää för det ju verkligen så långt!!! Jaja, jag vill väl helt enkelt inte gå dit och sätta mig nu. Kan ju renskriva frågorna sen eftersom jag som sagt ändå kommer göra det snabbt på datorn.

Fundera på att gå till stora gymmet och träna sen idag, men just nu är motivationen nere på noll. Inte bra. Inget kul att träna då, måste känna den där motivationen annars gör jag det bara för att jag ska och då blir det inget roligt. Jobbigt det där alltså. Få väl se hur jag gör sen. Vet i alla fall att jag inte tänker cykla hem innan middagen eftersom det snöar ute och jag tänker inte cykla hem till mig för att sedan cykla tillbaks igen när det snöar och är kallt. No no! Kanske sätter mig i datasalen och renskriver under den tiden.

Helgen gick fort över, trots att festandet bev inställt. Men vad har jag egentligen gjort? Inget. Har varit med Rasmus hela helgen och alla helger med Rasmus är underbara så det gör ingenting om vi inte gör något. Älskar att bara vara med honom. I lördagskväll bastade vi tillsammans med Simon, skönt. Jag glömde ta av mig armbanden innan jag gick in i bastun så fick gå ut och ta av mig dem, lite klantigt, men brukar aldrig ta av mig armbanden när jag bastar i simhallen och då bränns det inte. Mysko! Igår hittade vi en grej med massa brända dvd-skivor, så vi gick igenom dem och hittade massa bra filmer, det var ”Landet för länge sedan” ”Aristocats” ”Björnbröder” ”Snövit” och lite annat. Jag älskar Björnbröder sen den måste vi bara se på ngn gång för blev aldrig att vi såg den igår kväll/natt eftersom jag blev trött, som vanligt (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu