BloggProffs

Sista dagarna i Helsingborg

I Helsingborg var det helt underbart. På lördagen åkte vi båt och åt god mat för att på kvällen festa tillsammans med en stor del utav Rasmus killpolare. Mm killpolare ja. Det var massa killar och så jag, men det var kul. En klagande granne gjorde dock så gitarren fick bara tyst. förstår inte detta för vi var inte ens högljudda. Efter förfesten begav vi oss till utestället Tivoli. Jag blev helt fötrollad i vilka artister som ska komma dit. Backyard Babies, Anna Ternheim, Dia Psalma och Laleh. Åhh!!! Vi stod inte i kö alls länge och Tobbe var jättesnäll och bjöd både mig och Rasmus. Tack, tack! Blev lite irriterad på att de tog 20 kronor för jackan och ytterligare 20 kronor för väskan i garderoben. Riktigt dåligt! Begav oss till baren för att beställa dricka och då måste jag visa leg trots att jag visade när jag gick in. Vadå surt!! Jag ville inte gå tillbaks till garderoben och hämta ut mitt leg så jag gick ut till Bonzo och ”Lime?” och snackade medan Rasmus beställde. Större delen av kvällen gick åt till att dansa, inget ovanligt när det gäller mig. Jag och Rasmus var inte riktigt eniga om vilket dansgolv vi skulle befinna oss på. Jag ville vara oå r´nb golvet men han ville vara i vinylbaren. Vi fick helt enkelt skifta fram och tillbaks. Jag blev enormt törstig efter ett tag. Beställde ett glas vatten i baren och fick betala 10spänn för det. 10spänn för lite kranvatten, hallå!! Vid två blev jag trött, inte så konstigt eftersom det är vid den tiden jag är van att allt stänger, haha. Rasmus och jag gick i alla fall hem och innan vi lade oss åt vi pasta med köttfärsås (: Var en jätterolig kväll! Och kul att träffa hans polare.

På söndagen åkte vi till ett stort köpcenter och shoppade. Jag köpte följande en ny foundation, natt o dag creme, en supersnygg o skön tröja och självklart nya vinterstövlar. En riktigt bra söndag. När vi kom hem skulle Rasmus iväg för att fica datorn men jag stannade där hemma och såg på fotboll och Stjärnorna på Slottet tillsammans med Rasmus föräldrar (: Innan vi kröp till sängs kollade vi på kort när Rasmus var liten. Så söt (:

Igår åkte vi tillbaks till skolan, vi hann precis på tåget i Göteborg. Simon och Svante va snälla och hämtade oss i Arboga sen. Väl hemma packade jag upp, tog en dusch, kollade på film, läste och somnade alldeles försent. suck.

Tur för mig att det inte var någon ART idag så jag fick sluta redan halv tolv. Och ingen drama hade vi heller så vi såg på film. Underbart! Efter att min dag var slut följde jag med till annexet och kollade när Rasmus och Simon lirade rockband. Stefan var med och sjöng lite också. Deras lektion började sen och jag cyklade hem. Har gjort klart psykologin nu, stolt! Eller kanske ska göra lite tillägg men annars är det klart, känns superskönt eftersom jag hade lite ångest igår på tåget över att jag inte hade gjort någonting under hela lovet. Har och håller på att tvätta också. Bara en maskin kvar efter den som är i nu. Riktigt skönt för då hinner jag med att ta bort julgrejerna i rummet ikväll efter middagen. Ska snart cykla ner till skolan för att äta lite korv och mos. Vilken jävla middag liksom. Jaja, jag är hungrig så jag lär behöva maten i alla fall. Lunchen var ju inte supergod direkt.

På lördag blir det inflyttningsfest i Arboga =) Ska bli riktigt kul. Roligt att det händer något direkt när man kommer upp. Måste boka biljetten hem till sportlovet snart.

Men på lördagen vecka 7 är det ju alla hjärtans dag och då skulle jag vilja vara med Rasmus. Går det att fixa? Få snacka med hnm om det.

Ner till tvättstugan nu!

4 Kommentarer till “Sista dagarna i Helsingborg”

  1. Emma G Säger:

    Härligt att höra att den SNÅLA smålänningen lever kvar idag hahahaha!! Var äl inget att få betala för väskan, får man ju göra på palace åxå!! Skärp dig Anna!! Så snål är ju inte ens jag!! Puss på dig biiiiaaatch!!

  2. internatanna Säger:

    Svar till Emma G:
    Jag har inget minne av att jag fått betala för väskan på Palace, fast jag kanske aldrig brukar lämna in den iofs :D Jag är inte snål, jag är bara ekonomisk (: Puss puss dig din lilla kamelfis!!

  3. Frida Säger:

    Hej Gumman! Roligt att höra att du haft det bra på lovet! När är sportlovet? Sa till Lina att du ville vara med på deras inflyttningsfest men vet inte när lovet är ju. Ha det bra! Puss

  4. internatanna Säger:

    Svar till Frida:
    Hej söto! Sportlovet är vecka 8, men jag kommer hem torsdag v.7 tror ja (: Ha det fint! Puss

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu