BloggProffs

Blondinbella – Kissie

Har varit kass väder i Helsingborg två dagar i rad nu, inte roligt. Eller aa..jag och Rasmus har ju legat i sänget och myst och det är absolut inte fel (:

Imorgon ska vi åka båt och bli bjudna på lunch utav av Rasmus föräldrar. Nice. Vi ska även på stan där jag ska shoppa nya stövlar för nu har mina CSN pengar ramlat in på kontot. Jippi! Får inte shoppa för mycket bara eftersom jag måste få med mig allt till Fellingsbro sen. Liksom min väska var helt fullpckad när jag åkte ner till Helsingborg så det lär ju inte få plats särskilt mycket mer. Hmm, det blir ett problem. Lämnade ju kläder hemma eftersom de inte fick plats. Jaja, strunt samma det löser sig alltid.

Snackat med brorsan idag om resan till Cypern i sommar, vill verkligen dit. Party, party!!

Har precis kollat på ”På såpret” och Lets dance tillsammans med Rasmus föräldrar nu. Glad att jag slapp se Blondinbella, kan inte med henne alls. Många tycker det är konstigt att jag läser Kissies blogg men inte Blondinbellas, men Kissie är lite roligare faktiskt. Inte lika pantad..eller får jag skriva så om Blondinbella? Kommer jag bli stämd nu? Kissie är i alla fall roligare och jag kan även rekomendera Amirs blogg, gaybloggen.se, jag diggar den starkt!

Jaja..ha en bra helg allihopa för det kommer jag att ha (:

3månader sedan den underbara filmkvällen då vi träffades imorgon <3

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu