BloggProffs

Saknar Rasmus!!

Inte vunnit något på binoglotto än, men det är ju som vanligt. Var nära att vinna en resa till Paris, ett nummer ifrån. Fan! Få väl se om jag har mer tur på sista bingobrickan, men det är ju inte särskilt troligt.

Varit helt stimmigt här idag. Och mamma och Rolf har inte varit helt sams. Hmm. Börjar bli van vid det, är så varje jul, eller varje högtid. Aa så jag bryr mig liksom inte längre. Jag gör mitt och låter dem två bråka på varandra, det är inte mina problem. Medans de skriker sköter jag det som ska skötas. Vad kommer hända den dagen jag inte är här nere och hjälper dem? När jag flyttat till annat än internat, till en lägenhet som inte ligger i Nybro. Förra året bodde jag ju i lägenhet här och kunde hjälpa till. De får väl klara sig på något sätt utan lilla mig. Nästa år lär de ju ha mig här i alla fall.

Rasmus ringde nyss. Han befinner sig i Göteborg nu, för att fira jul där. Åååhhh vad jag saknar honom! Vill vara med honom nu!! Jag berättade för Rasmus och jag planera att åka ner till Helsingborg den 6 eller 7 januari när jag varit barnvakt färdigt och då blev han superglad (: (ja, jag tänker ta ledigt från skolan torsdag, fredag)

Imorgon kommer jag jobba, men jag ser faktiskt framemot det. En lugn och skön jul utan stress. Det ska bli enormt skönt. Sitta där med min brukare och ta allt i lugn takt. Äta när jag vill, låta min brukare öppna sina julklappar. Ta en promenad, se på Kalle Anka och Karl-Bertil. Julmysa i soffan med kola och knäck. Det ska bli riktigt mysigt och skönt. Och så får jag massa pengar i januari sen också, det kan egentligen inte bli mycket bättre.

Återvända till teven nu.

Glöm inte bort juldagsfesten! Mer info längre ner bland inläggen! :D

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu