BloggProffs

Nyår?

Alla julklappar köpta nu. Skönt. Vet bara inte riktigt hur jag ska få med mig Rasmus julklapp på tåget sen, kommer bli knas. Men den vägde inte så mycket som jag trodde, men i alla fall. Är alltid lika bra att åka till Ullared och handla julklappar, är inte alls svårt att hitta saker där nämligen.

Hittade lite till mig själv också. Hade bestämt mig för att inte köpa massa kläder eftersom jag ska spara pengar till mellandagsrean och köpa kläder då istället (: Har bestämt att jag till ”New yorker” och shoppa loss på deras rea. Är så fruktansvärt snygga kläder där. Jaja, jag shoppade nya jeans och trosor (fick köpa trosor på barnavdelningen för på dam va alla skitstora), snygga trosor var det i alla fall. Hittade två supersnygga festklänningar men där fanns också bara stora storlekar. Fuck! Sen blev det två skivor ”Miss Li” och ”250kg kärlek” och två filmer med. Mm och ny plattång eftersom jag är rädd att min kommer gå sönder eftersom det varit en spricka i den ett bra tag nu. Ja, sen var det bara lite sminkbottagning och sånt, haha.

Ikväll blir det lugnt, ska se på dansbandskampen tillsammans med pappa. Har sett en avsnitt av det under höstlovet när jag var här nere i småland sist. Jag tycker om dansband rätt mycket så det är rätt lugnt för min del att kolla på det faktiskt. Vilken chock vissa kommer få när de läser att jag diggar dansband.
”Anna vad lyssnar du på för musik?”
”Det blir mest punk,rock och r´nb”
Ja så brukar jag svara. Haha. Men liksom jag lyssnar inte på dansband varje dag, men om jag hör dansbadn stänger jag inte av. Och att gå ut och kolla eller dansa till Barbados och Arvingarna är fan nice ibland alltså. Så är det. Är uppvuxen med dansband så kan de flesta gamla godingarna :D Jag prioritera inte att lyssna på dansband men jag gör det. Kan erkänna att jag är helt kär i Barbados efter konserten på Lamtorget i somras, det var underbart helt enkelt!! (:

Pappa kollar på hästarna nu och jag tycker inte det är speciellt kul att kolla på trav så..jaa.

Nyår? Jag kan inte svika Emma, jag skulle kännna mig skitdum då. Men samtidigt vill jag superduper gärna träffa Rasmus. Men jag vill festa med mina vänner här i Nybro med, var ett tag sen jag gjorde det nu. Jobbigt. Har jag ens råd att åka till Helsinborg? Vill vara kvar i Nybro. Vill åka till Helsingborg. Någon som kan det där med kloning?

4 Kommentarer till “Nyår?”

  1. Erika Säger:

    Jag köpte också mina sista julklappar idag, skönt att ha det gjort! Ha en mysig lördagskväll :)

  2. Emma G Säger:

    ta hit hnm då

  3. internatanna Säger:

    Svar till Erika:
    Ja, det är riktigt skönt. Tack! Hoppas du hade en bra kväll! (:

  4. internatanna Säger:

    Svar till Emma G:
    Jag försöker!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu