BloggProffs

Att drömma är fint…

2413158854.jpg

Om jag ett antal år yngre hade jag drömt mig bort om Robin, jag bara vet det, det hade blivit sådär som jag skrev om häromdagen när jag såg att någon hade sökt Viktor Elm + flickvän. Undrar hur många yngre tjejer som faller för Robin? Fan flickor han kan ju massera också. Tillåt er själva att drömma er bort, det skulle jag har gjort. Ibland var det så lätt att vara tonåring (: Ärligt talat, flickorna måste väl ändå tycka att Robin är snyggare än Johan? Eller?
Nu ska jag göra mig redo för sängen, sen ska jag läsa Gossip Girl som jag inte vill läsa ut eftersom jag har inte har del fyra, fan! Efter läsningen ska jag drömma om Rasmus (:

 

2 Kommentarer till “Att drömma är fint…”

  1. guzmania Säger:

    ja visst gör dom den bra!

    Så du bor i nybro? har varit där i närheten några ggr, eller ute i skogen skulle man kunna säga, Wirrmo heter de stället :)

  2. Tina Säger:

    Det finns INGET snyggt med Johan Palm..( Robin ser så mycket bättre ut!..och dessutom Robin KAN sjunga!!), Jag önksar Kevin o Robin i final, vem som vinner spelar ingen roll…!! Tina..o Ps.Ät så mkt choklad du vill o kan.Choklad får oss att må bra. Jag äter nästan en chokladkaka om dagen, och tränar inte…! Tina

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu