BloggProffs

Har du plockat ögonbrynen?

Ytterligare en luciaövning idag. Elin och Åsa anslöt sig till tåget. Är så skönt att vara med i luciatåget här på Fellingsbrofolkhögskola, eftersom det är en sådan blandning av människor och sångröster vågar jag verkligen sjunga. På gymnasiet vågade jag aldrig leva ut på samma sätt, då fanns det ju vissa människor som verkligen kunde sjunga hur bra som helst. Är en riktigt härlig känsla, luciatåget kommer bli så bäst. Jag ska inte vara tomteflicka längre, det finns kläder att låna till att vara tärna och fanns typ ingen som ville vara tärna så vi från min klass ställde upp när vi fick reda på att det fanns kläder. Får helt enkelt bli en fin tärna istället. Förvånansvärt många som vill vara lucia. Jag vill aldrig mer vara lucia, haha. Har redan varit lucia med brinnande ljus i håret, kronan väger så jävla mycket att ha på huvudet alltså. Aj! Och stearin i håret är inte kul, no no. Annars kanske det skulle vara lite coolt med en lucia med rosa hår? Haha.
Träning efter skolan. Cykeln jag brukar använda var helt knäpp, någon har ställt in så det inte går att välja program. Lite irriterad jag blev, fick ta en annan cykel istället som var helt ojämn att trampa på, usch!! Cyklade ett tag i alla fall sen gjorde jag massa sit-ups och boxade lite. Blev kissnödig som fan, konstigt. Som vanligt mat efter att jag och Jenny tränat och idag var det en otroligt äcklig soppa. Jag åt mig mätt på vitlöksbröd, vilket inte känns helst bra, men vad skulle jag göra då?? Drack alldeles för många muggar kaffe, så magen blev konstig. Not good!! Blev ett toabesök när jag kom hem. Sen en skön dusch. Att duscha är aldrig så skönt som efter träning.

dsc01009.JPGdsc01003.JPGdsc01000.JPG

dsc00998.JPGdsc00997.JPGdsc00987.JPG

Och efter duschen tyckte jag det var ett tag sen jag tog bilder, så jag tog några och lägger ut några av dem här (: Har typ världens äldsta tröja på mig, men den är relativt snygg och jävligt skön. Måste nämn en konversation i matsalen nu ikväll
Jerker: Det är någonting annorlunda med dig, du har gjort något
Jag: Njae..
Jerker: Är det något med håret? (jag rycker på axlarna) Du har plockat ögonbrynen…nej du har piercat nästan..eller nej det har du gjort för länge sen
Jag: Aa väldigt länge sen.
Jerker: Men någonting är det
Jag: Ska jag säga?
Jerker: Ja
Jag: Jag har satt upp luggen
Jerker: Jaha, det var jävligt snyggt
Tack Jerker (: Lite konstigt att det tog hundra år för Jerker att se att jag hade frägat håret rosa, men han märker direkt skillnad när jag inte har luggen framför ögat. Haha. Tyckte faktiskt det var lite roligt.
Undrar hur länge Rasmus ska träna? Sitter här och väntar på att telefonen ska plinga och att det är Rasmus som ringer (: Glömde mobilen hemma idag, fick nästan lite panik när jag kom fram till skolan och insåg detta. Visste ju att jag inte skulle komma hem förrän efter fem. Jag brukar alltid ha min mobil med mig. Egentligen kanske det var rätt nyttigt att jag glömde den, jag ska inte behöva vara så enormt beroende av mobilen, det är inte bra.
”The Tudors” var rätt bra igår, fast tycker fortfarande inte om att de har bytt skådespelare på Henrik!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu