BloggProffs

Utan mitt hår dör jag!

Skoldagen gick otroligt fort idag. Dramalektionen var tillock med helt ok tyckte jag. Och nästa vecka ska vi börja med MI, det blir nog nice. Hade ART idag med, trodde det skulle vara med Lena idag men Bosse och Gunnar höll i det och filmade. Jag vägrade vara med när de skulle filma. Vill inte sitta där och snacka en massa när en videokamera är på, glöm det. Jag kan göra filmer och sånt men vill inte vara med när det är ART-lektion. Lena ska i alla fall inte filma sen, kanske någon lektion men den lektionen behöver jag ju inte vara med.
Cyklade hem efter skolan för att slänga i en maskintvätt och sen tillbaks till skolan i träningskläder. Innan Jenny och jag intog gymmet var vi med på luciaövning. Är riktigt roligt att sjunga när jag väl kommer igång. Nästa luciaövning är på torsdag. Jag ska vara tomeflicka i luciatåget (: Kommer bli så söt sååå. Träningen efter det alltså, eftersom det snart var dags för middag cyklade vi i 30minuter sen åt vi.
Markus var så rolig under maten, värsta glad och berättade en rolig historia, haha. Var en rolig matstund.
Markus: Hur mycket ska du har för ditt hår?
Jag: Skulle någon ta mitt hår ifrån mig skulle jag få panik
Markus: Så om någon skulle raka av det får dem en smäll?
Jag: Mmm verkligen.
Jag skulle helt enkelt inte kunna klara mig utan mitt hår. Mitt hår betyder så himla mycket för mig, det är mitt allt. Jag älskar mitt hår!! Kul att veta att andra människor också tycker att håret är snyggt (: Måste ringa till min frisör Malin och beställa ny tid till jul så det fortsätter att vara snyggt.
Nu ska jag fortsätta att tvätta, har bara en maskin kvar..skönt. Aa sen kanske jag sätter i Åshöjden i playstationet, få se vad som händer.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu