BloggProffs

Pang! och så satt jag på golvet

Hände inte helt mkt i skolan idag, hade ingen motivation alls, men jag läste det jag skulle i alla fall och Jenny, Åsa och jag delade upp arbetet. Yeah! Och nu ska vi inte redovisa det förrän på måndag och kanske inte då heller för det kanske blir ett studiebesök då. Jaja, det får vi reda på, på fredag. I vilket fall som helst så ska arbetet vara klart på måndag så det är ju bara till att göra det, fast jag har ett riktigt intressant ämne som berör mig i allra högsta grad så det ska inte bli några problem alls.

Efter skolan cyklade jag och Jenny hem för att byta om för att sedan cykla till skolans lilla gym för att träna. Väl där använde vi spinningcyklarna och jag hann göra några sit-ups innan maten också. Tiden bara rusade iväg där inne på gymmet, vet inte vart den tog vägen. Det sa bara poff så var klockan tjugo över fyra och det blev dags för middag. En rolig sak hände på gymmet, när jag satt där och cyklade som bäst bara rasade sadeln ner. Haha, var så sjukt. Hade inte skruvat fast den riktigt. Alltid lika skönt med träning i alla fall.

Dags för mat efter träningen alltså, det serverades tjockpannkaka idag. Hmm. Det var gott, men har nog aldrig hört talas om tjockpannkaka innan. Inget vi gör nere i småland (: Kaffe efter maten som vanligt så´klart! Och så kom Rasmus in och stannade ett tag vid vårt bord innan han gick (:

Kände att jag behövde får ur mig en grej, som jag först bara hade tänkt att hålla inom mig. Ja, det är angående det som jag skrev i bloggen igår. Hade tänkt att bara ringa och snacka med brorsan, men så flög det bara ur mig framför Jenny och Alex i matsalen. Kändes riktigt skönt faktiskt. Är så glad över att jag träffat de människorna jag träffat här. Fantastiskt stöd ifrån dem!! Precis vad jag behöver. Verkligen ett stort tack!

Nu ska jag ringa brorsan och snacka lite, om han inte är och tränar, hoppas inte det. Sen är det ju självklart fotbollsgalan som gäller för min del ikväll, det går ju inte bara att missa. Alltid en av årets höjdpunkter (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu