BloggProffs

Movie weekend!

Helgen är förbi och nu ska jag berätta vad som hänt denna helg (:

dsc00980.JPGdsc00981.JPGdsc00982.JPGdsc00983.JPG

På fredagskvällen tog jag cykeln till Rasmus, vi började kolla på Dark Night när det knackade på dörren. Det var Simon som undrade om vi ville hänga med till My och Alex. Det ville vi (: Jag ringde till Therése så jag kunde få mina cider som stod uppe hos henne, sen gick jag, Rasmus, Simon, Oskar och Jonte till My och Alex. Therése kom ut med mina cider. Vi kom fram och hälsades välkomna. Stod lite ute i köket innan vi gick för att sätta oss i sofforna. Blev trångt så Rasmus och jag fick in plats bredvid varandra.

Rasmus: Vi sätter oss här borta istället

Men då kom det fler människor dit så jag Rasmus flyttade sig och jag satt kvar eftersom jag tyckte det blev trångt där.

Rasmus: Ska du sitta kvar därborta?

Jag: Men jag behöver väl inte sitta bredvid dig hela tiden

Alla börjar skratta. Haha. Nej, jag sa det inte på ett taskigt sätt. My ville absolut spela domino så det var massa människor som gjorde det, sen försvann folk för att hämta mer dricka och sådär. Rasmus reser sig upp och fråga om han får sitta bredvid mig mig nu. Men klart att han får, han hade fått sitta bredvid mig hela tiden, var ju bara det att det blev så trångt. Han är så söt (: Alla hamnade ute i köket igen. My och Alex skulle baka. När alla andra bakar leker jag lite med katterna, jag vågade det eftersom snöret hängde i dörren så jag behövde aldrig vara riktigt nära (= De leker ”knäpp med fingrarna” leken. Sätter oss i rummet brevid köket och snackade. Tillslut blir kakorna färdiga och vi äter. Mums! Kollar på filmen ifrån förra fredagen, då det var zombiefest. Var en hel del roliga saker som skedde i den filmen. Blev en sen fredagskväll, tror att vi efter att ha sett klart filmen somnade vid fyra eller något. Men det var en rolig och trevlig fredagskväll (:

Rasmus och jag, eller rättare sagt Rasmus sov alldeles för länge på lördagen. För jag var vaken när han sov, så det så. Men jag fick ju ligga bredvid honom och det är alltid mysigt. Masserade Rasmus innan vi klev upp ur sängen. När vi hade duschat och allt sånt var klockan tre, hihi. Dags för frukost. Hmm. Vi gick till Mona Lisa och åt tillsammans med Simon och Robert. Efter det gick vi till Hemköp och handlade lite, sen blev det mer film. Såg filmer som Rasmus hade gjort i tvåan på gymnasiet (: Betydligt bättre än filmerna som jag har gjort. Men han gick ju en sån linje liksom, det var kul att se filmerna. Vi var uppe lite och kollade men där var alla typ lika döda som oss. Lite senare satt vi några stycken innen hos Camilla innan Rasmus och jag återigen gick ner och såg på film. Efter filmen blev Rasmus hungrig så vi gick upp. Var massa människor där uppe nu. Satt i köket och diskuterade saker, jag orkade inte diskutera för jag var trött. Men allra tröttaste var Markus som fick ta o lägga sig. Rasmus åt sina nudlar sedan gick vi ner igen. Såg Saw5, men somnade någongång under filmen och när filmen tog slut och vi lade oss på rätt sida av sängen somnade jag och var helt död.

Vaknade idag på morgonen av att mamma ringde och ville ha hjälp när hon var ute på internet. Var lite svårt att förklara vissa saker och märkte att jag ganska snabbt blev irriterad, men jag var ju trött. Somnade om sen och vaknade när klockan var för mycket.  Tog en dusch efter att ha masserat Rasmus. Vi gick för att äta. Köpte grejer på Hemköp och gick hem till mig och åt, gott! Sen duschade jag igen innan vi kollade på film. Och nu sitter jag här och är helt seg. Kommer lägga mig tidigt ikväll.

Kan absolut inte klaga på helgen för den har varit underbar. Jag har ju varit tillsammans med Rasmus med hela helgen (:

Natten mellan fredag och lördag sov jag utan problem, men inatt skakade jag igen. Fan! Och Rasmus var lika gullig och förstående som vanligt, tycker om honom så mycket för det. Ska det verkligen behövas alkohol i kroppen för att jag ska få sova utan problem? Nej, det ska inte vara så. Usch! Men nu är det inte så långt kvar av novembermånad så jag kommer klarar av det, det gör jag. Det gör jag alltid. Jobbigt att det är såhär bara, hatar det!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu