BloggProffs

Efterfest i trappuppgång

dsc00910.JPGdsc00909.JPGdsc00908.JPGdsc00906.JPGdsc00903.JPGdsc00899.JPG

Sista festkvällen i Nybro på ett tag framöver var jag på igår. Efter att har varit på marknad och fikat uppe hos Jim och Frida där jag även gjorde mig fin och drack två groggar åkte vi till Nybro. På vägen till Nybro ringde Martin min mobil och så bestämde jag mig för att sticka upp till Martin och gå på ”förförfest” istället för att sitta hem och dricka och bara kolla på tv innan jag skulle till Lisa. Hem och byter stövlar och tar på mig strumpbyxor som mamma tvingade på mig. Tog cykeln till Martin, när jag kommer till Martin kommer det ut två killar från porten som undrar om jag ska upp till Martin, så vi presentera oss för varandra innan jag går in. Väl inne hos Martin presentera jag mig för Pontus som jag även ger bort en av mina cider till eftersom den var äcklig. Blandar en grogg och sätter mig i fåtöljen. Sitter där och snackar med alla människor, kommer fler sen. Min gamla granne kommer. Pratar mer. Pratar med Linda och BF..haha. Sen kollar jag på klockan och inser att jag ska cykla till Lisa. Säger hej då och sticker mot Lisa.  Lyckas självklart med bedriften att cykla över en ölburk så ena mitt ben blir helt full av öl och dessutom fastnar ölburken i bakdäcket så jag måste stanna och plocka bort den. Ahh!!
Väl framme hos Lisa spelar vi ett nytt fyllespel som var roligt. Synd för mig att Lisa gissade rätt på korten så ofta så jag fick dricka massa klunkar bara. Jag satt i Antons barnstol lite med (: Frida berättar om sitt misstag på Mcdondals och är säker på att hon kommer bli utsedd till företagetsbimbo, haha. Vid tolvtiden drar vi till 29. In, lämnar jackorna i garderoben. Jag vill dansa men de andra vill ha dricka. Ställer oss i baren och jag ser att Sam är bartender ikväll, nice. Inte träffat honom sedan i somras när han hade efterfest, hehe. De köper sina drickor sedan sätter vi oss. En av mina favvolåtar börjar spelas och jag får panik. Ringer Martin och frågar om han kommit dit, vi möts ute i garderboben och sen fort ner till dansgolvet. Där var andra från Martins förfest så vi dansar med dem. Sen står jag där på dansgolvet i stort sett hela kvällen och bara dansar. Föurtom en kort stund då Coffe, Chrille och jag går ut och tar lite luft. Miralem står där ut så jag måste bara kommenterar att han börjat spela i Boda igen.
Jag: Hur känns det att vara tillbaks i Boda när du buat ut dem?
Miralem: Jag buade inte ut laget, jag buade ut tränaren
Jag: Som om det är mkt bättre
Miralem: Hur vet du att jag spelar där igen förresten?
Jag: Jim, min bror du vet sa det till mig
Miralem: Säger han allt till dig eller?
Jag: Aaa det är väl klart
Jag går till Coffe och Chrille och säger att det är kallt så vi drar in. Chrille kommer efter. Jag tar tag i Coffes hand och tar med honom till dansgolvet. Nu är det bara dans,dans,dans!!! Lovely. Vi står där ett gäng och bara dansar, älskar verkligen det! Tryckare börjar spelas. Jag, Coffe och killen jag inte minns namnet på dansar tillsammans. Han jag inte minns namnet på (hur fan kan jag glömma hans namn? han kan hete Pontus, börja kalla honom för det här nu) kan inte förstå att jag orkat dansa hela kvällen, mitt svar blir att jag tränar. Haha. Träffade Mattias och Pelle inne på 29 med.
 Nu är det självklart dags för efterfest. Någon säger att det är efterfest hemma hos Martin så vi är ungefär 7-8 pers som drar dit. Jag ringer Martin när vi är framme, men han ska inte ha efterfest. Tråkis!! Pierre säger att han har öl så vi ska dra till hans kompis. Hans kompis bor på Dahlborgsgatan och jag säger hur vi ska gå för att komma dit, men han lyssnar inte på mig. Hmm. Vi kommer i alla fall till Dahlborgsgatan på ett annat sätt. Jag och Coffe säger till Pierre att vi måste vänta på de andra som hamnade lite efter oss. De kommer, men alla andra drar hem utom Pontus. Pierre leder oss till ett lägenhetshus, porten är låst. Han ringer sin kompis som inte svarar. Porten öppnas eftersom en tjej kommer ut ur den. Vi går in. Pierre läser på namnen och inser att det är fel lägenhetshus..haha. Vi sätter oss på en bänk där inne. Sitter och snackar om allt möjligt skit. Pierre försöker ringa sin vän som aldrig svarar. Helt plötsligt ska Pierre och Coffe åka hissen, jag och Pontus vill också åka men vi hinner inte med. Pontus springer i trapporna, men jag sätter mig på bänken igen, vill inte väcka alla i huset. Killarna kommer tillbaks. Vi snackar mer. Och så börjar Pierres jävla tjat om öl. Han satt sa och öl,öl,öl…hela tiden. Jag blev irriterad som fan. Sen började han säga folköl,folköl,folköl istället. Jag och Pontus bara: Hållkäften! Då kommer Pierre och Coffe på en förkortining istället..föl. Öhh..!! Jag slår tillslut till Pierre för jag blir förbannad. Han blir lite tystare. Vi sitter och snackar mer. Jag utbrister helt plötsligt: Det var ett spöke i hissen! Jag var helt säker på att jag såg någonting i hissen. Jag och Pontus går för att kolla, men det är tomt. Vi går in, jag kollar mig i spegeln och får panik när jag inser att mitt hår har lagt sig. Jag och Pontus börjar kalla varandra för barnunge och tant. Haha. Vi åker upp i hissen och sen ner. Vi sätter oss en stund till på bänken, tills Coffe kollar på klockan och säger att den är kvart i fem. Kvart i fem!! Hur fan kan man sitta så länge i en trappuppgång som vi gjorde?? Det är ju fan helt sjukt!! Vi går ut. Säger hej då. Jag cyklar åt mitt håll och de andra åt sitt.
När jag kom hem vid femtiden rostar jag två smörgåsar, brer dem och lägger mig i sängen för att äta och läsa lite innan jag somnar. Mobilen ringer och det visar sig vara Emma som vill hämnsas eftersom jag och Lisa hade ringt henne när hon sov, men problemet var ju bara att jag inte sov nu. Hehe. Tillslut somnar jag ändå och sov väldigt långt in på dagen idag….
Var en otroligt rolig sista festkväll i Nybro. Varför är det alltid så att det är roligt sista kvällen?? Jag kan inte förstå det! Tur att jag slipper säga att Nybros nya utställe bara suger, för denna gången sög det absolut inte. Nu var det skitkul. Nu kommer jag ändå sakna det lite…fan!! Tack alla människor för en rolig festkväll! (:
Snackade igår om att går ut i Kalmar idag, men jag bestämde mig för en lugn hemmakväll tillsammans med mamma och Rolf kvällen innan jag åker till Örebro igen!
Imorgon får jag träffa dig!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu