BloggProffs

Utekvällen som sög

Jag började dricka rätt sent igår, för att vara mig i alla fall. Eller det kanske inte var så sent, strax efter fem öppnade jag första cidern. Och sen kom Emma och så cyklade vi ner till Mattias för att befinna oss där nere i en halvtimme innan vi cyklade vidare till Lisa. Mer cider hos Lisa och Lisa sköter matlagningen. Blev riktigt gott! (: Fläskfilé, twisters, wok och rödvinsås..värsta lyxmiddagen! Vi åt och drack våra tre olika vinsorter och hade en trevlig stund. Enormt mätta efter maten så tårtan fick vänta. Skulle spela Wii men Lisa fick inte igång det..fuck!! Istället började vi spela Vattenfall och Emma och Lisa hade bestämt sig för att supa ner mig igår kväll så varenda gång de skulle ge bort klunkar fick jag dem. Hmm. Men jag klarade mig fint ändå. Emma och jag dansade lite under förfesten också..är ju ett måste (: Blev tårtätande (: Sen fick vi för oss att ringa toll folk och jävlas. Vi ringde från doltnummer och frågade människor ”Har du några bananer hemma?” Haha, helt sjuka var vi! Och under sista samtalet började Emma asgarrva och lät som en gris så jag kunde inte ens säga hela meningen utan fick lägga på och sen skrattade vi alla tre hur länge som helst. Emma lät verkligen helt sjukt. Haha. Mitt under vår skrattattack (jag låg dubbelvikt på golvet) ringde det på dörren. Var Mattias som kom och han sa att vi hördes långt ut på vägen. Haha. Efter en stund kom även Natta och hennes kille som jag inte minns namnet på (: Jag började bli otroligt sugen på att gå ut och dansa så jag får självklart med mig Emma och Mattias ifrån förfesten.
Mot nya utestället i Nybro, var bara massa små människor när vi kom typ..aa plus Dragan, Zaid, Mario och de vanliga i det gänget. Vi började med att köpa drinkar. En rosa pantern så´klart! Snackade med Martin. Sen med Zaid. Kul att snacka med människor jag inte träffat på länge. Lite dans, ut för att Emma ska röka. Lite mer dans. Lite hångel med Emma..haha. Emma och Mattias drog rätt tidigt. Lisa och jag kollade hur det var på hotellet, men det var trist. Jag började bli uttråkad, var ingen fart alls och Dj:n sög, han hade ingen bra musik alls. Kändes som jag bara gick runt och klagade på hur tråkigt det var. Hmm. Tyckte det var riktigt segt alltså! Efter ett tag satte jag mig på trappen till dansgolvet och började skicka sms till Rasmus. Jag är så dum som skickar så sent, men är jag full så är jag. Sorry Raz, hoppas det inte gjorde ngt (: Blir uppdragen därifrån för att dansa lite bugg, haha. Sen kollar jag på klockan som är tio i två så jag bestämmer mig för att dra därifrån. Hämtar jackan, går till Lisa och hämtar cykeln och börjar gå hemåt. Lisa smsar och undrar vart jag är, det blev visst efterfest hemma hos nån kille. Jag vänder tillbaks igen. När vi står där utanför ringer Emma till Lisa, så istället för att följa med på efterfest (vilket jag egentligen var alldeles för uttråkad och trött för) tar jag sällskap med Emma hem. Väl hemma bredde jag en fralla, kelade med Stisse och somnade direkt när jag lade huvudet på kudden, enormt trött.
Kan väl sammanfatta det såhär, förfesten var super nice och rolig, men utestället var kass. Nybro suger! I alla fall sög det rejält igår, trodde det skulle vara lite mer folk, men det var ju bara alla gamla vanliga. Har Nybro blivit för litet för mig? Jag tro det. Eller kanske det var så att jag egentligen ville vara med någon annan någon helt annanstans (: Annars hade jag inte skickat sms mitt i natten. Saknade Rasmus så enormt mycket.
Var pigg när jag vaknade och hade en lång frukost tillsammans med mamma. Mamma frågade om jag mår bättre nu. Ja, sa jag. Och så sa hon att det syns på mig, jag är mycket gladare nu. Var bara en flytt för att komma härifrån som behövdes. Jag lever igen!
Nu är jag redo för en ny partykväll!! (: Ikväll blir det Kalmar och Palace. Lovely. Mer folk. Mer dans. Ikväll ska jag har riktigt jävla roligt när jag går ut. Ikväll är det inte bara förfesten som ska vara rolig. No,no!! Ikväll är det dansa som gäller!!!

 

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu