BloggProffs

Jag vet vem som dödade Tore Skogman!

Det snurrar som fan i mitt huvud, asjobbigt!! Klunkat massa, massa vatten nu och ätit en banan ihopp om att det ska gå över. Det måste gå över, jag ska ju träna idag, vill inte vara snurrig i huvudet då. Hatar när det börjar snurrar såhär i huvudet. Ahh!! Jag orkar inte..

Föreläsningen nu på eftermiddagen var intressant, men eftersom det snurrade i mitt huvud redan under föreläsning hade jag svårt att koncentrera mig ibland, vilket var synd. Kände bara hur jag försvann liksom. Jobbigt. Ett tag tänkte jag bara ”får inte svimma, får inte svimma” för det kändes som mitt huvud bara hade kunnat falla ner på bordet. Usch! Intressant att höra lite om KRIS under första rasten med. Några från KRIS måste absolut komma och föreläsa hos oss, det är superintressant ju.

Jag vet vem som dödade Tore Skogman..ha, det vet inte ni!! (: Kan bara avslöja att det har med cykel och permobil att göra (:

På lunchen var jag ute och gick tillsammans med Rikard och Elin. Rikard är verkligen bra på att retas med Elin alltså, haha. Men det är ju faktiskt lite kul. Fast mest tycker jag synd om Elin. Inte för att Rikard retas med henne alltså utan anledning till varför han gör det. Blä, det är fan äckligt!!

Efter träningen ikväll kommer Rasmus hit för att kolla på Oskyldigt dömd (:

Det bara växer sig större och större. Hjälp!

En kommentar till “Jag vet vem som dödade Tore Skogman!”

  1. Tore Säger:

    Jag är inte död!!!!
    om jag vore de skulle det inte ha med en permobil att göra!!!!!!!!!!!

    // Arg Tore

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu