BloggProffs

Nej han är inte bög Alex!

Han jag tycker är söt kommer tror att jag tycker illa om honom eller att jag tycker han är konstig på något sätt nu. Allt p.g.a. Alex. Eller jag tror att han kommer tro det. Haha. Han lär göra det, annars är det typ konstigt. Så om Alex glodde och det han sa. Den söta killen hörde ju det med..piss!! Alex tror att han är bög, men det är han ju inte. Han kanske är bi, men inte bög. Nää!! Han är bara otroligt fin med lite smink och så. Alex och jag hade en rolig konversation angående den söta killen med.

Alex: Men du ska väl inte ha nån sån liten klen?

Jag: Vadå? Och jag har inte sagt att jag ska ragga på honom, jag sa bara att han är söt

Alex: Du behöver något rejält

Jag: Haha, men han är ju söt.

Sen tyckte Alex att han gick konstigt, men han var ju nervös för att gå nära vårt bord eftersom Alex hade suttit och kollat på honom hela tiden och sagt massa grejer. Han brukar ju inte gå så. Han är i alla fall den finaste killen på skolan och det kommer jag alltid tycka om det inte börja någon finare närsta år. Men som sagt, jag har inte sagt någonting om att jag ska ragga på honom även om Alex verkar uppfatta det så. Och om jag nu skulle velat börja flirta med honom hade det varit kört nu..haha nej så farligt var det nog inte ändå. Få väl ta o försöka snacka med honom lite kanske, eller inte. Jag vet inte. Fan, var han tvungen att komma hit?? Innan fanns det ju inte så mkt fint och absolut inte något sådant här fint. Fann väl 2-3 stycken, men aa. Nu ska jag inte älta i det här, det finns en söt kille som Alex tror är bög helt enkelt, så är det med det!!! Och han har gjort bort mig inför honom nu….thats it!

Alex och jag hade en trevlig stund i matsalen i alla fall…satt där i nästan en timma. Haha. Har aldrig suttit där inne så länge.

Elin kom in med Sportbladet till mig nu, hon tänkte att jag ville ha den. Snälla vänner jag har. Tur att det är så underbara människor här, annars hade jag velat tillbaks till Nybro men det vill jag absolut inte nu!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu