BloggProffs

Det viktiga beslutet

Efter skolan igår gick jag hem och sen åkte jag och ”taxi” in till Örebro. Gick på stan först, jag shoppade lite, nya stövlar och en tröja. Åt på något som hette någonting med baguette, var inte superhungrig så det var perfekt att äta där och gått var det också. Efter maten gick vi på bio, såg ”Patrik ,”, en jättebra film. Den måste ni absolut se!! Jag reagerade mycket på socialensarbete, om snack om behandlingshem och sådant, att Patrik skulle tillbaks till ett behandlingshem som är jättebra men kanske inte passar just honom. Nää men det är socialensjobb att hitta ett behandlingshem som passar individen. Jaja, filmen var i vilket fall som helst otroligt bra.

Efter bion tog jag upp mobilen. Massa missade samtal och sms och intalde medelanden. Alex hade ringt hundra gånger och var helt orolig. Haha. Han trodde att det hade hänt något, så gulligt av honom. Kul att veta att det finns människor som bryr sig (: Jag ringde upp Alex och han blev lättad..hehe. Sen undrade han om jag kunde köpa läsk till honom så innan jag och ”taxi” åkte hem från Örebro svängde vi in på en statoilmack och handlade lite.

Väl hemm lämnade vi läsken och ”taxi” presenterade sig för alla. Gick in och snackade med Elin ett tag. Upp och gjorde te. In till Elin igen och kollade på fula bilder från lördagskvällen (: Tillbaks till rummet och där inne kändes allt så fel. ”Taxi” ville pussas och mysa och sådär men jag fick panik!! Det kändes bara så enormt fel. Jag kunde inte ens tungkyssas med honom, så det var likabra att sätta stopp för det hela på en gång. Mellan halv ett, ett på natten körde han hem. Det kändes lite dumt, men det var bäst, jag vet det. En börda har lossnat från mig och det känns skönt. Och jag är otroligt stolt över att jag gjorde som jag gjorde. Jag hade lätt bara kunnat playa med, men jag klarade av att inte göra det. Måste betyda att jag har börjat bli en bättre människa, eller???

Nästan direkt när ”taxi” åkt knackar det på dörren och Alex kommer in och snackar. Lite skönt att snacka med någon direkt efteråt faktiskt. Sen somnade jag direkt när jag lade huvudet på kudden, var riktigt, riktigt trött. Och var seg när jag vaknade idag, men kände mig ändå glad eftersom jag visste att jag hade gjort helt rätt. Nu slipper jag tänka mer på det och kan gå vidare. Lovely. Allt kändes fel, men nu känns allt rätt och jag är glad över att jag vågade ta steget.

Få väl se om det blir bastukväll på torsdag (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu