BloggProffs

Örebro ligger inte i dalarna!!

Hade fått en kommentar av människor som helt enkelt inte kan acceptera hur jag lever. Tog bort den, för ska man kommentera kan man i alla fall skriva saker som inte klankar ner på mig som person. Och förresten vet jag inte vad den här människan hade för betyg i geografi, eftersom personen tror att Örebro ligger i dalarna. Lite fel ute där…jaja, antar att du som skrev kommer läsa nu också, så nästa gång kan du ju kolla kartan innan du skriver!! Och bara så du vet, jag har inte klamydia och har aldirg haft!!! Det finns något som heter kondom.

Ni får gärna kommentera men att kalla mig vissa saker tolerera jag helt enkelt inte!

Idag har vi temadag, har just sett filmen ”Flyga drake” och den var riktigt bra. Nu ska vi snart ner till hallen och lära oss cirkuskonster eller något..hmm, få väl se hur det blir.

Igår var det i alla fall inte min kväll, träningen gick skitbra på gymmet och sen började jag lira innebandy o så efter en timma får jag idiot ont i stortån. Aj!! Vet inte vad som hände, men jag fick sätta mig på en bänk och ta av mig både skor och strumpa. Och sen började det blöda på tummen också..aahhh!!! Innan jag, Elin och Sanna begav oss hemåt frågade Svante ”Hände det något med foten eller?” ”Jag fick ont under stortån” ”Ajdå, hoppas det går över” ”Det är nog ingen fara” Och när jag kom hem och efter duschen skulle klippa tånaglarna, stack jag mig på saxen. Hur lyckas jag?? Hoppas kvällen blir bättre idag. Sen gick jag på Alex idiotskämt om att en polis från Nybro ringde till mig. Haha.

Fan vad jag längtar till imorgon…dansa,dansa,dansa!!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu