BloggProffs

Samtal med mamma

Mamma ringde mig igår igen, vi snackade ett bra tag och hon började prata om att det känns så dumt att jag bor långt bort. När jag bodde i Nybro var hon van att få ett telefonsamtal från mig ibland på hennes lediga dagar så jag ringde och frågade ”Kan jag komma bort?” Sen satt vi och bara snackade hela dagen om allt, nu är det inte så längre. Det blir svårt att ta sig till mamma på hennes lediga dag. Mamma saknar mig nog betydligt mer än vad jag saknar henne, men självklart saknar jag henne också!! I alla fall så ska mamma ta ledigt hela v.44..haha (: Hon är för rolig ibland alltså…hon måste verkligen vara ledig hela veckan när jag kommer hem, hur sjukt är inte det??? Och på lördagen när jag kommer ska vi till Kalmar och kolla på Barabdos, som jag som sagt blev helt kär i när de va i Kalmar i somras och spelade på Lamtorget. Förstår inte hur Barabdos kan placera sig i min övriga musiksmak, men det verkar visst funka.

Jag ska i alla fall ut och dricka och ha lite skoj med min mamma, för jag kan faktiskt göra sånt med min mamma. Vissa tycker säkert att de låter helt sjukt, men så är det bara. Jag har druckit tillsammans med mamma många gånger, men vet faktiskt inte om vi någon gång varit ute tillsammans, men skitsamma. Kul ska det bli ändå…

Nu ska vi snart ut o gå 20minuter igen..suck! Skönt att det blir lite sol, har ingen lust att gå i värsta regnet. Bläh!!!

Har besämt att jag får strunta i Björn Gustafsson när han kommer till Kalmar Salen..mamma eller Henke får köpa min biljett, jag kan liksom inte ta ledigt en vecka bara för att få se Björn Gustafsson, det funkar inte och det lär ju gå fler tåg liksom.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu