BloggProffs

Watchman

Igår åkte vi in 8personer för att gå på bio i Örebro. Började med att äta på en grekisk reataurang, det mysigt men jävligt kallt. Annars var matten jättegod. Efter de gick vi i samlad trupp till ICA för att inhandla godis och sånt till bion. Filmen vi skulle se var ”Watchman”, en film som bygger på en serietecknad bok om superhjältar. Alla utom jag tyckte att filmen var jättebra. Kan ju säga att den där filmen inte var min typ av film direkt. De scenerna jag tyckte bäst om vad scenen där en kvinnlig superhjälte nästan blev våldtagen utav en manlig och scenerna från fängelset. Är väl sådant som berör mig antar jag. Malin Åkerman spelade dock väldigt bra. Var en jättetrevlig fredagskväll, kul att göra någonting tillsammans men filmen var ingen hit för min del.

Innan vi kunde åka hem och lägga oss fick vi köra runt mitt internatrum för att hämta ett täcke till en av Simon och Svantes vänner som är här denna helgen. Eller deras flickvänner och en vän är här rättare sagt.

Innan jag somnade gick jag självklart ut på internet för att se hur det hade gått för Leksand igår. Vinst! Självklart. En bra början i kvalserien, hoppas att det kommer fortsätta så (: Vi ska tillbaks!

Idag har vi umgåtts med Simon, Svante och tjejerna. Var nyss och åt pizza då även Pontus var med. Senare ska jag se på Melodifestivalen tillsammans med Emma och sen ska vi bort till My och Debbie och hänga lite så det lär blir en riktigt nice kväll (:

En kommentar till “Watchman”

  1. Elina Säger:

    Hej, vilken snygg design du har på bloggen!
    Titta gärna in på min också.
    Kraaaaam!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu