BloggProffs

Boven i mitt drama kallas kärlek

bok.jpg

Vill tipsa om en bra bok som jag håller på att läsa nu. ”Boven i mitt drama kallas kärlek”. Handlar om en kvinna i 40-års åldern som har levt i misshandelförhållande och som hamnar där igen. Superintressant. Den är väldigt gripande. Kanske är den bara det för mig, vad vet jag. Jag börjar reflektera över grejer som står, vill inte uttala mig mer om det. Rekomendera er att läsa den i alla fall!

Och eftersom det fortfarande är massa snö och kallt ute så passar en bok bra. Helst skulle jag förstås vilja ha sol och vår nu!

En kommentar till “Boven i mitt drama kallas kärlek”

 1. Mats Säger:

  Blogger http://internatanna.bloggproffs.se sa…

  Jag tycker inte heller att öl passar in på en Mcdonalds restaurang, för trots att det kanske inte är massa barnfamiljer där så förknippas ändå Mcdonalds väldigt mycket med barnfamiljer. Detta är helt fel enligt mig!
  Ha en bra helg!
  http://internatanna.bloggproffs.se

  den 13 mars 2009 06:13
  Radera
  Blogger GalaXyBloggen sa…

  Ja det är ju så. Mc Donalds förknippas väldigt intimt med barnfamiljer. Starköl hör inte hemma där. Varför inte servera lättöl och mellanöl? Det passar bättre till det som dom säljer också (serverar höll jag på att säga som om det var en restaurang då det är ett hamburgerställe:D)

  Mats

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu