BloggProffs

Sorg

En riktigt lugn söndag har det varit. Både jag och pojken har varit sega idag. Kanske inte så konstigt eftersom vi hamnade i säng sent igår. Efter filmen som var en skräckfilm, satt vi kvar däruppe och snackade. Jag somnade självklart en stund i soffan, jag blir ju alltid så trött på något konstigt sätt. Vid tre tiden gick vi ner till rummet. Sminkade av mig, borstade tänderna och lade mig direkt. En godnattpuss och så somnade jag nog på någon sekund.

Var rädd när jag vaknade idag att klockan skulle vara sådär mycket så jag skulle få panik igen, men det var inte så farligt. Hämtade flingor och mjölk och sen satt vi i sängen och kollade på ”Grillad” som jag slog på igår när Rasmus duschade bara för att jag såg att Tomas Järvheden var värd för programmet. Ja, jag tycker att han ser bra ut (: Det visade sig vara roligt och eftersom vi inte hann se hela avsnitter igår såg vi klart det och det andra avsnittet idag. Låg sen och myste i sängen innan vi gick tillsammans med Daniel till pizzerian och åt. Och jag åt ju självklart inte pizza eftersom jag inte får äta det förrän 20maj då mitt sommarlov börjar, så jag beställde helt enkelt en sallad, som vanligt.

Lyssnade på hockeyn idag med efter att min bror ringt mig och sagt att matchen redan var inne i tredje perioden. Jag trodde den skulle börjar senare. Blev ledsen när Leksand återigen förlårade. Fan! Såhär skulle det ju inte bli! Vad ska jag glädjas åt inom sporten nu? Det skulle vara om Nybro håller sig kvar i allsvenskan och att IFK tar SM-guldet i höst, då skulle 2009 kunna bli ett bra sport år i alla fall. Men nu ser det mörkt ut. LIF fyller 90år i år och det skulle vara perfekt att gå upp. FAN!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu