BloggProffs

Jag är saknad <3

Igår skrev jag mitt första inlägg i min nya blogg, men såg att jag måste fixa och trixa med lite fler saker innan jag går över till den och avsläjar adressen, så på måndag lär jag byta till den. Förhoppningsvis (: Känns lite trist att lämna denna blogg ändå eftersom jag är lite rädd att tappa besökare, men det är nog ingen fara.

Blev så glad när jag läste min svägerskas kommentar. Att jag är saknad nere i Småland. Blev så glad när jag läste vad Minna hade sagt. Ååååhh. Så roligt att veta att jag är saknad. Var lite rädd över att jag skulle glömmas bort nu när jag knappt aldrig är där längre, är därför superkul att läsa sådant.

Denna lördag har varit väldigt lugnt. Vi har inte gjort särskilt mycket. Jag steg upp vid tio över elva, gjorde mig ordning lite innan jag hämtade en tallrik med flingor och kollade på ”Så ska det låta”. Rasmus fick hag upp betydligt senare. Haha. Men han kunde inte sova inatt så jag lät honom sova. Sen har vi myst och kollat klart på andra säsongen av Prison Break och just nu laddar vi ner tredje säsongen som Rasmus inte har sett. Efter myset lagade vi mat och satt i köket och snackade med lite folk. Nu har jag skrivit juridiken och mejlat iväg till Åsa och om en stund ska vi till allrummet och se på film tillsammans med alla andra internatbor. Mm, det blir mysigt (:

Vi kom fram till att jag missar gängfesten i Gulahuset på fredag, jag åker ju hem. Men jag ska ju ut med vänner i Nybro så vad fan. Hade varit roligt att klä ut sig lite, men jag ska ut och dansa istället!! Och jag älskar att dansa! Måste ringa mamma och säga vilket tid jag kommer också. Mm.

Nu ska jag lyssna lite på när pojken spelar gittar. Romantiskt va?

2 Kommentarer till “Jag är saknad <3”

  1. Bimbo Boy Säger:

    Kul med fler Johan-fans! ;) Har du albumet?

  2. internatanna Säger:

    Svar till Bimboboy:
    Självklart! :D

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu