BloggProffs

”Maja” på lektionen

Precis suttit med under en animationslektion i en halvtimme nu. Lite intressant var det. De höll ju faktiska på med ”Maja”. Mm just det (: Och jag satt tyst och kocentrerat så att jag inte skulle störa när gästläraren hade genomgång. Mm. Duktig jag är! (:

Igår när vi kom hem från Sthlm var jag helt slut. Tåget blev hundra år försenat. Okej, kanske inte hundra år men en timma försenat i alla fall och det var ju jävligt segt. Plus att det var kallt att vänta på tåget och när vi steg på i Flemmingsberg fick vi stå upp i början av resan eftersom det var fullt. Och så visar det sig sen att vi måste byta tåg i Eskilstuna också även om vi inte skulle behövt det från början. Åhh..inte undra på att jag var supertrött när jag väl kom fram. Dessutom hade vi varit på två enormt intressanta studiebesök som tömde mycket kraft i hjärnan. Både Enter och BUP Vasa var väldigt, väldigt intressant. Och Enter skulle verkligen vara något sådant jag skulle kunna tänka mig att arbeta med. Lite halv fritidsgårdsaktiga ändå och så samtidigt prata med unga tjejer med problem och andra ungdomar. Det skulle vara den där perfekta bladningen som jag faktiskt vill ha. Ett varierande arbetssätt. Dagen igår var jättebra förutom tågresan hem. Åt en jättegod pasta med kalkon och efter sista studiebesöket hann vi med en fika så jag åt en prinsessbakelse. mums* Var alldeles för trött för att skriva igår när jag kom hem. Lade mig bara i sängen bredvid Rasmus och mös innan vi gick och lagade mat. Eller han lagade mat rättare sagt. Sen blev det till att sova.

Och idag tog jag sovmorgon fram till fikat, skönt. Fick våra praktikuppgifter idag och jag upptäckte att jag måste göra lite ändringar i vissa grejer. Står om behandling och sånt och jag ska ju bara på en sådan praktikplats liksom, så aa får väl hitta på lite egna frågor och så kanske. Sen lite pinsamt att vår lärare har skrivit det för hand och skickat ut till våra handledare, hur seriöst verkar det vara då??

Helgen blir lugn. När Rasmus slutar idag ska vi rulla hem min väska så jag har den där på tisdag när det ska packas. Snacka om att tiden gått fort, nästa fredag sitter jag på ett tåg på väg ner till Nybro igen. Känns helt konstigt, kan inte förstå att det är sant. Då åker jag ifrån Rasmus och kommer vara borta från honom 4veckor..eller vi lär ju ses på påsklovet som tur är. Vet inte hur jag skulle klarat av det annars. Kommer sakna honom extremt mycket!

2 Kommentarer till “”Maja” på lektionen”

  1. Maria Åberg Säger:

    Jag vet 3 st. som blir jätteglada att du kommer hem.(Deras föräldrar oxå så klart) Minna sa senast i dag att hon saknar”sin Anna” när hon såg ett kort på dig:)

  2. internatanna Säger:

    Svar till Maria:
    Ååå vad glad jag blir (: Känns underbart att vet att jag är saknad! Saknar er alla också!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu