BloggProffs

Vart är den bra musiken?

Blir galen! Varför kan jag inte bara lägga upp den designen jag vill ha på den andra bloggen jag håller på att fixa???!!! Så irriterande. När Rasmus kommer hem från träningen måste han verkligen hjälpa mig, för jag är i stort behov utan hans hjälp.

Precis tagit en lång & skön dusch. Underbart. Måste ju vara lite fin imorgon när jag ska till huvudstaden (eller inte). Måste ju vara fin varje dag. Eller måste och måste. Men jag mår ju betydligt bättre av att vara det. Av att vara fräsch i alla fall. Aha.

Har lärt Rasmus att lyssna på Veronica Maggio, som hade typ inte ens hade hört förut. Så går det när man aldrig lyssnar på radio och tro att alla kommersiellmusik bara är skit. Mm. Jag satte igång en spelningslista på min dator och då tog jag Sofiah först och då kommer Rasmus på en gång ”Varför spelar du inte den bra musiken?” ”Den kommer sen”. Vi brukar ha lite delade meningar om vad som är bra och vad som är dåligt jag och min pojke. Men vi tillåter varandra att lyssna på det den vill och turas om att spela. Självklart har vi artister som vi båda två tycker om också (:

Nä nu ska jag platta håret så jag inte behöver platta det jättemycket vid sex imorgon på morgonen. suck.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu