BloggProffs

Dålig kommunikation!

Känns som jag kan somna vilken sekund som helst och sova i evighet. Vet inte vad det beror på. Är det för att jag inte är van vid att solen skiner? Eller tro det beror på att vi bara suttit och lyssnat en massa i skolan idag, då blir jag trött.

Kollade på ”Mästarnas mästare” innan, var ju inte tyvärr inte så intressant eftersom jag råkade se i tidningen att Per vann. Mm. Jag och Pia satt ute på lunchen och solade och Pia hade med sig tidningen ut och självklart kollade jag rukbrikerna och sådär och så bara poff så kom det. Fuck! Jaja, men jag kollade i alla fall. Tyckte Malin gav honom en rejäl kamp i alla fall.

Imorgon ska jag gå upp kvar över sex…kommer vara död. Vi ska till Sthlm på studiebesök imorgon. Tycker inte om att behöva gå upp så extremt tidigt och komma hem vid halv sju. Usch! Och sen tvingas gå i skolan på fredag. Vi kunde väl fått ledigt på fredag när det blir så lång dag imorgon????

Blev rätt irriterad idag. Vi hade fått reda på att tvåorna skulle redovisa sina praktiker på måndagen men nu var det helt plötsligt på onsdag. Bra att vår kursföreståndare snackar med andra lärare på skolan liksom. Vi hade ju annat som vi skulle göra på juridiken. Verkligen bra kommuniktation mellan lärare på denna skola. Kolla upp grejer innan ni ändrar på någonting. Blir så störd!!!!! Och hur kul är det att höra om deras praktiker då? Har någon av dem varit på ett ställe jag skulle tycka var intressant kan jag väl läsa deras rapport?? Och alla får ju olika uppfattningar om sin praktikplatser, bara för att någon av dem talar väl om något behöver inte jag känna samma sak om jag skulle vara där. Jaja, är väl bara att lyssna och se glad ut typ.

Stina var på besök min sin son idag. Så söt!!! (:

Drömde förresten värsta läskiga drömmen inatt men kan inte berätta om den här, sorry!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu