BloggProffs

Han är förlåten

Han avslutade spelet. Undrade varför jag var tjurig. Läste min blogg och förstod. Sa förlåt. Sa att han kunde gå och handa själv nu, men jag följde med. Skönt att komma ut lite inge och får luft och dessutom ville jag inte att han skulle behöva gå och handa själv. Och han visste inte vad jag ville ha för färdkost till på torsdag när min klass ska till Sthlm. Så vi gick tillsammans. Pratade och höll varandra i hand. Vi blev sams och han kände sig urdum, vilket var helt riktigt. Nu är jag inte tjurig längre. Han betalade för allt, även om jag sa att jag kunde betala för det jag ska ha med mig på tåget, men det fick jag inte. Och sen bar han allting hela vägen hem. Mm. Och han har sagt förlåt några gånger till, så ja han inser att han gjorde fel. Bra! Inte alla killar som hade gjort det. Och nu har han förhoppningsvis lärt sig en läxa. Till nästa gång vet han vad som är prio ett.

Första tjurigheten kom först efter 5månader och 1vecka, den måste ju komma ngn gång och idag skedde det. Vi klarade detta bra. Jag tycker fortfarande att det han gjorde var otroligt fel men han insåg ju vad han hade gjort. Han är förlåten och jag älskar honom fortfarane lika mycket så´klart <3

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu