BloggProffs

Dörren var låst

Studiebesök på Granhult idag, det var väldigt intressant. Han som snackade var riktigt intressant att lyssna på. Efter studiebesöket var vi en vända i min lärare Lottas stuga. Mm, sen åkte vi tillbaks igen och skoldagen var självklart slut efter studiebesöket. Och eftersom vi inte gick någon mat på Granhult var jag väldigt hungrig när jag kom till internatet. Tänkte ta lite flingor, går till Rasmus dörr och möts av förvåning. Det är låst! Fuck! Han låser ju verkligen aldrig dörren, men idag hade han gjort det eftersom de var iväg och badade och jag också var iväg. Åhh…!! Jag fick helt enkelt ta och gå och köpa en kaka i caféterna. Jippi..not! Fick även gå på toa i skolan eftersom jag var enormt kissnödig. Sen satte jag mig uppe i sofforna och ringde och pratade med Emma. En kort stund efter samtalet såg jag att Svante kom hem och då tänkte jag att Rasmus också borde kommit hem. Det hade han (:

Nu under middagen har jag fått i mig mitt första mål mat för idag. Förutom en smörgås på frukosten då. Var riktigt gott med riktigt mat efter en lång väntan.

Dagen roligaste:

Elin: Hej då älskling

Lisbeth: Hej då

Hahahaha.

2 Kommentarer till “Dörren var låst”

  1. Elin Säger:

    Men Anna! Så kan du ju inte skriva… för då tror ju folk att jag ”limmar” på vår lärare ju… haha Jag sa ju de till Tessan på skoj, och Bettat trodde att de var till henne! hahaha

  2. internatanna Säger:

    Svar till Elin:
    Haha det vet jag väl..men tro inte folk lär fatta vad det handlar om ändå :D Är bara vi som satt i bussen som förstår det roliga. haha!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu