BloggProffs

Jag älskar dig

Måste börja med att rätta mig själv! Leksand förlorade första matchen och även idag! Fuck! Det har inte alls börjat bra, det har snarare gått åt helvete!!!!

Men glädje i att Nybro börjat med två vinster så det finns hopp om att de kommer hålla sig kvar i Allsvenskan (: Hoppas, hoppas! Kommer ju kunna se en del matcher i kvalserien nu när jag åker ner till Nybro på praktik.

Ett tag var vi ganska många som kollade på meldofestivalen igår men tillslut var det bara jag och Emma kvar och vi drog båda en suck av lättnad när det visade sig att Ugglas inte vann. Blev en oväntad vinnare tycker jag. Men jaa, den låten är väl rätt bra så okej. Blev inte av vi gick bort till My och Debbie igår. Först satt vi inne hos Rasmus och kollade på South Park och hade det mysigt sedan gick alla upp till köket där Pontus bjöd på vildsvin. Jättegott! Blev så att alla var där sen, var en supertrevlig kväll. Jag blev dock trött vid två och gick och lade mig. Idag har alla varit rätt sega, varit på Mona Lisa och ätit igen, tog sallad idag med vill inte äta massa onyttigt. Nu blev det lugnt resten av kvällen.

Rasmus fick trösta mig inne på toaletten igår efter att jag mått dåligt över en grej jag läst i boken jag håller på att läsa nu. Fick upp minnesbilder och kände hur tårarna bara ville komma. Först ljög jag självklart och sa att allt var bra, men senare sen var jag tvungen att säga sanningen. Rasmus är så underbar som förstå mig och tröstar mig (:

Och nu vi sagt ”jag älskar dig” till varandra för första gången <3

Det krävdes 5 månader för att jag skulle våga säga de orden, men dem är så riktiga och sanna så jag kan verkligen står för det. För jag älskar Rasmus!

2 Kommentarer till “Jag älskar dig”

  1. Frida Säger:

    Så underbart det låter Anna, att ni har sagt att ni älskar varandra! Va bra att ni har tagit det så långsamt med varann. Puss

  2. internatanna Säger:

    Svar till Frida:
    Jag kan lova dig att det är helt underbart gumman! Puss

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu