BloggProffs

Söker tips om bio gott!

Då var det helg igen. Skönt. Har varit trött denna vecka så ska bli skönt att sova lite längre på morgonen och bara ta det lugnt. Ikväll är vi ett gäng som ska på bio i Örebro, minns inte vad filmen heter som vi ska se. Men är den där nya med Malin Åkerman…om en superhjälte? Kanske inte någon film jag egentligen är superintresserad av att se men är alltid kul att göra någonting. Och är roligt när vi ett gäng som åker in. Funderar dock på vad jag ska med mig till bion. Jag har ju uppehåll från godis och allt sånt där i en månad nu, så vad kan jag ha istället? Känns ju helt dumt att ha med sig frukt. Och vilken frukt skulle jag i så fall ha? Är det någon som har något förslag på vad jag kan ta och sitta och knapra på under filmen? Skulle vara tacksam om ni gav lite tips!

Annars blir helgen lugn som sagt. Melodifestivalen imorgon och jag och Emma lär väl kolla i alla fall (: Äntligen ska det avgöras efter hundra gånger känns det som. Tycker det blir lite för långdraget med alla dessa deltävlingar. pust. Men, nu är det ju så och det funkar väl hyfsat. Hoppas verkligen inte att Caroline af Ugglas vinner bara. Då tänker jag absolut inte kolla på Eurovision i alla fall. Det är en sak som är säker!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu