BloggProffs

Snurrar i huvudet

Första lektionen idag blev bara en runda om hur vi tycker allt är och sånt där grejs. Mm. Och andra lektionen jobbade Elin och jag med juridiken där samma saker upprepades hela tiden, men det var lätt att förstå i alla fall. Eftermiddagen blev mer intressant när Kajsa kvinnomottagning var på skolan och föreläste och efter att de föreläst i aulan kom de till vårat klassrum. Var mer intressant inne i klassrummet tycker jag (: Blev lite mer ingående på vissa grejer då.

Just nu är jag helt yr i huvudet, allt bara snurra. Ingen aning om varför. Helt plötsligt nu under middagen så bara började allt att snurra. Superläskigt! Hoppas går över väldigt snart.

Beställt biljetter till Leksandsmatchen i Växjö nu. Biljetterna där Leksandsklacken ska stå var redan full så fick ta på neutrala läktaren, men jag antar att den också kommer bli en läktare för Leksandsfans eftersom det redan var fullt på den andra. Lär ju bli så. Riktigt kul då, för minns när det var masinvasion i Växjös ishall för några år sedan, det var helt underbart.

Nu ska jag hjälpa Rasmus att skriva CV och personligt brev till hans sommarjobbsansökningar (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu