BloggProffs

Skratt i mobilsvar

Så var sommarjobb sökande klart, det gick väl rätt bra tror jag. Hoppas på att pojken får något av de där jobben vi sökte. Själv hade jag ju mitt klart redan i januari, riktigt skönt!

Vad som händer nu resten av kvällen återstå att se, vi har inget mer inplanerat nu så det blir nog lugnt kan jag tänka mig. Jag ska förresten öva lite på redovisningen i handikappkunskap imorgon så jag inte är helt oförberedd, för det är det någonting jag hatar så är det att vara oförberedd på redovisningar. Mm.

Ska ringa Emma också eftersom jag såg att hon hade ringt mig…

Förresten Rasmus skulle tala in ett nytt medelande på sitt mobilsvar innan och så börjar jag prata när han håller på och så började vi asgarva och sen kunde han inte fortsätta. Han bara skrattade varenda gång, det var riktigt roligt (: Tillslut lyckades han få inte ett bra mobilsvar. Och just det, han tog fram en bok som han illustrerat. Visst är han bara helt underbar? Han har ritat bilderna i en barnbok som heter ”Det lilla huset som ingen ville ha”. Så den ska jag ta och läsa tänkte jag.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu