BloggProffs

Städa? Nej, inte jag!

bilder-105.jpg

Nu ska alla i detta internathuset städa. Undra om de minns det eller om alla sitter i animationshuset och animera? Borde jag väl snart upptäcka kan jag tänka mig. Rasmus har inte dykt upp i rummet i alla fall. Jag slipper ju städa eftersom jag faktiskt egentligen inte bor här, så det så. Jag sover ju bara hos Rasmus. Mm, så enkelt är det! Förresten skulle ju Simon börja sköta all städning här nu bara för att han är så trött på hur det jämt ser ut. Bra intiativ av honom. Och Pontus diskade ju igår, så nu kanske det inte finns så mycket mer kvar att städa?? Ingen aning. Jag har inte checkat av det så noga. Men lite damsugning och torkande av golv skulle nog faktiskt behöva. Vet inte om de som hade senaste städveckan (vill inte nämna deras namn) gjorde det. Inte mitt problem, för som sagt jag bor ju inte här och kommer därför inte behöva hjälpa till.

Så vad ska jag göra då? Jo, först tänkte jag kolla om Växjö lagt ut biljetter till matchen ännu och sen ska jag kolla på ”Mästarnas mästare”. Pappa hade visst läst min blogg om förra avsnittet innan han hunnit se det, så nattduellen var inte så rolig för honom sen (: Jaja, dags att kolla biljetter nu!

En kommentar till “Städa? Nej, inte jag!”

  1. Emma Säger:

    Herregud är du uppe mitt i natta?=)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu