BloggProffs

Kraftlös

Såg att Växjö inte släpper biljetterna förrän imorgon, segt. Jag får väl helt enkelt gå in efter skolan imorgon och beställa då. Är superviktigt att få biljetter till matchen så jag kan sa Leksand. Jag har fan inte sett dem på hela säsongen i år, dåligt! Men nu äntligen ska det bli av. Och biljetterna tar väl inte slut så snabbt som på tre timmar? Nej, det hoppas jag inte. Kanske bäst att gå in på lunchen och beställa egentligen så jag är säker liksom. Mm få se. Men imorgon släpps dom och jag ska ha tre stycken!

Besviken när jag kom till middagen idag. Var creps med räkor, men de brukar alltid ha champingoner också men idag fanns verkligen bara med räkor. Bläh! Jag tog en, men det var jobbigt att peta bort räkorna och svårt att se om det var ngt kvar på pannkakan så jag åt en tredje del av pankakan, sen ett känckebröd och en banan. Och nej, jag blev inte särskilt mätt utav detta så snart ska jag gå upp till köket och ta en tallrik flingor och ytterligare en banan. Grejen var att jag var helt slut på krafter i kroppen också och jag fick ju knappast några nya krafter. Både jag och Rasmus somnade en stund i sängen innan, det behövdes verkligen för oss båda tror jag. Men tillbaks till maten, igår var det rostbiff och potatissallad, vad är det för mat liksom? Det är sådan där mat man har med sig om man ska på t.ex. kräftskiva och inte äter kräfor, det är ingen middag liksom! Ok, om bara ska nåt litet, men i alla fall och idag fanns alltså bara creps med räkor. Maten brukar vara bra men nu har det varit superdåligt. Imorgon är det soppa till lunch, bläh! Lär väl äta mig mätt på blåbärspaj imorgon och hur bra är det då? Inte bra alls. Usch!

Fick tillbaks min Dia Psalma skiva av Jenny igår så nu spelas den hela tiden där. Fan att vi missade dem på Tivoli i lördags!!!

3 Kommentarer till “Kraftlös”

 1. Tirova Säger:

  Svar: Ja verkligen, det är riktigt riktigt pinsamt!!

 2. Jonatan WK Säger:

  Hehe ja det är skönt att ha nära så man slipper åka så långt. Närmsta laget i allsvenskan jag hade var ju Bofors men dom ville inte vara med och kvala. Så nu blir det att åka till Leksand eller Västerås, men klart att ejendals arena lockar mer än att åka till Västerås, även om avståndet talar mer för det sistnämnda.

  Sen det där med maten håller jag med om, potatissallad är ju typ lätt att bära med sig ner till stranden om man ska grilla.

 3. Joanna Säger:

  sv, haha, ja, och har hört att den snurrar runt samtidigt som den åker också =)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu